Tepe Nautilus’ta, Minik Okurlara 6.Mini Kitap Şenliği

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 10 Şubat 2013 Pazar

Yer: Tepe Nautilus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Şub 10, 2013

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi, yarıyıl tatilinde minikler için birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer aldığı bir şenlik düzenliyor. Bu yıl 6.sı düzenlenen ve “minik kitap kurtlarına” yönelik olan etkinlikte, Çocuk Kitap Fuarı’nın yanısıra Oyun, Resim, Tasarım ve Masal Atölyeleri de yer alıyor. 25 Ocak – 10 Şubat 2013 tarihleri arasında Tepe Nautilus AVM’ye gelen minik misafirler her gün saat 13.00’ten 18.30’a kadar kitap okumayı, resim çizmeyi, tasarım yapmayı ve oyun oynamayı doyasıya yaşayacaklar. Ayrıca şenlik çok önemli bir sosyal sorumluluk kampanyasına da ev sahipliği yapıyor. Şenlik boyunca, Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı 35 okul için kitap bağışında bulunulabiliyor. Türkiye Eğitim Vakfı ile organize edilen bu kampanyaya destek vermek isteyenler, kitaplarını Tepe Nautilus AVM Danışma Bölümü’ne bırakabiliyorlar.

Tepe Nautilus, artık geleneksel hale gelen Mini Kitap Okuma Şenliği’nin bu yıl altıncısını gerçekleştiriyor. 25 Ocak – 10 Şubat arası düzenlenecek şenlikte: “Andy Warhol Gibi Düşünmek” Resim Atölyesi’nden, “Kitabımın Arasındaki Canavar” Ayraç Tasarım Atölyesi’ne, “Kitaptan Oyuncaklar” Peluş Oyuncak Tasarımı’ndan, kitap kapakları tasarımına kadar birçok sıradışı ve yaratıcı etkinlik bulunuyor. Çocuk Kitapları Fuarı’nın da yer alacağı şenlik süresince, her gün saat 13.00’ten 18.30’a kadar minik konuklar büyülü dünyaların kapılarını aralıyor. Şenliğin bir başka boyutu da sosyal sorumluluk kampanyasına da ev sahipliği yapıyor olması. Minik kitap kurtları şenlik süresince AVM’nin danışma bölümünde yer alan kolilere paylaşmak istedikleri kitapları bırakarak, Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı 35 okulda okuyan arkadaşları için kitap bağışında bulunulabiliyor.

Tepe Nautilus AVM, 6. Mini Kitap Şenliği’ne; eğlenirken öğrenmek, okurken tasarlamak, çizerken hayal etmek isteyen minik okurları bekliyor.

Yer: Tepe Nautilus AVM. 1.Kat Etkinlik Alanı
Saat: Etkinlikler her gün saat 13.00’dan 18.30’a kadar yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT