Tiyatro Kursları

Tarihler: 13 Ekim 2008 Pazartesi ~ 20 Ekim 2008 Pazartesi Kurs başvuruları 22 Eylül – 20 Ekim

Yer: Bahçelievler Belediye Tiyatrosu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2008 ~ Eki 20, 2008

Bahçelievler Belediye Tiyatrosu tiyatro eğitim çalışmalarına başlıyor. Bu yıl 4. Sezonuna girecek olan tiyatro kursları Çocuklar (9-14 yaş), Gençler (14-18 Yaş) ve Yetişkinler (18 Yaş ve üstü) olmak üzere 3 farklı kurda gerçekleşecek.
Tiyatro Kursumuzdan elde ettiğimiz verimlilikle, Oyuncu Tayfası olarak hedeflerimizi büyütüyoruz. Kursumuzda eğitim gören öğrencilerin, tiyatro bilgisinin yanı sıra, psiko-sosyal yönden de olumlu kazanımlar elde etmeleri bizleri cesaretlendiriyor.

Ayrıca bir meslek tercihinde bulunma çağına gelmiş gençlerimizin tiyatro mesleğini tanımaları, tiyatroyu meslek edinmek isteyen gençlerin yönlendirilmeleri ve psiko-sosyal açıdan sanatın destekleyici ortamı ile tanışmaları bu yolda elde ettiğimiz kazanımlardan sadece birkaçı.

Eğitim programımız her yıl bir önceki yıldan farklılaşmakta ve her yıl eğitmenlerimize yenileri eklenmektedir. Bu yıl ilk kez 3 farklı kurda eğitim uygulanacak olup; Yetişkinlere yönelik tiyatro kursları Salı ve Cuma akşamları 17:30 – 21:30 saatleri arasında; Gençlere Yönelik Tiyatro Kursları Cumartesi günleri saat 09:00 – 13:00, Çocuklara yönelik tiyatro kursları ise Pazar günleri saat 09:00 – 13:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Eğitim Kadromuz; Okday Korunan, Arif Kuru, K.Burak Salimoğlu, Beyza Birgen, Ufuk Tuncer, Şükriye Yılmaz ve Kerem Yılmaz gibi alanında uzman ve tecrübeli tiyatroculardan oluşmaktadır.

Kurs başvuruları 22 Eylül – 20 Ekim arasında olup, başvuruların kabulü yetenek sınavları sonucunda belirlenecek.
Ayrıntılı bilgi için: www.oyuncutayfasi.org /info@oyuncutayfasi.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT