Tukaş ve Cevahir AVM, Lezzet Ustalarıyla Tüketicileri Buluşturuyor

Tarihler: 24 Aralık 2011 Cumartesi ~ 25 Aralık 2011 Pazar 14:00-18:00

Yer: Cevahir AVM

Adres: Büyükdere Cad. No:22 Şişli / İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 368 69 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2011 ~ Ara 25, 2011

Tukaş, yılbaşı sofrasında usta şeflerin büyüleyici tariflerine yer vermek isteyenleri 24-25 Aralık 2011 tarihlerinde Cevahir AVM’de lezzet ustaları Sahrap Soysal ve Eyüp Kemal Sevinç ile buluşturuyor.

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan meze, salata, sıcak ve soğuk kanepelerin kısa sürede nasıl hazırlanacağını öğrenmek isteyenler için lezzet durağı, Tukaş ve Cevahir AVM işbirliğiyle 24-25 Aralık 2011 tarihlerinde düzenlenecek “Ustalardan Yılbaşı Lezzetleri” organizasyonu olacak.

Tukaş ve Cevahir AVM, sizleri yılbaşını evde şölene çevirmeye davet ediyor. Ünlü lezzet ustaları Sahrap Soysal ve Eyüp Kemal Sevinç, sizlere yılbaşı menülerini pratik ve kısa sürede hazırlamanın yollarını öğretecekler. Tukaş ürünleri kullanılarak hazırlanacak bu menüler, yılbaşı sofralarını renkli ve lezzetli bir şölene çevirecek.

İkramlarla süslenecek bu organizasyon ile hem ustaların ellerinden hazırlanmış lezzetli menülerin tadına bakabilecek, hem de bu menülerin yapılışını öğrenebileceksiniz. 24-25 Aralık 2011 tarihlerinde 14:00-18:00 saatlerinde lezzet durağınız Cevahir AVM’de kurulacak Tukaş Lezzet Mutfağı olsun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT