Tümay Özokur Atölye ile Oyunculuk Eğitimi Başlıyor

Tümay Özokur Atölye ile Oyunculuk Eğitimi Başlıyor

Tarihler: 04 Nisan 2017 Salı ~ 04 Nisan 2017 Salı

Yer: santralistanbul

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 34060 Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 78 78 / 78 09

Web: http://www.santralistanbul.org

E Posta: info@santralistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2017 ~ Nis 4, 2017

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, oyunculuğa ilgi duyan ve oyunculuğa dair sektörel donanıma sahip olacak teknikleri öğrenmek isteyen herkes için “Tümay Özokur Atölye” programını hazırladı. 2 hafta sürecek eğitimde audition teknikleri, tiyatro ile ekran arasındaki fark, sektörel kavramlar ve oyuncunun duygusal süreci gibi konular ele alınacak

‘Tümay Özokur Atölye’ programı, salt oyunculuk eğitiminden öte sektöre donanımlı, farkındalığı yüksek, sorunlarını, çözümlerini ve sorumluluklarını bilen, atölyede kazandığı tecrübelerin farkını fark ettirecek kaliteli oyuncu adaylarını sektöre kazandırabilmek hedefleniyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, gerek kameranın önünde, gerek sette, gerek sahne de bir oyuncunun nelerle karşılaşabileceği konusunda oyuncu adaylarına kılavuzluk ediyor.

Genç oyuncu adaylarına sektörel farkındalık
Eğitimin ilk haftasında genç oyuncu adaylarına sektörel konuda farkındalık sağlamak adına oyuncunun sorumlulukları, oyuncunun duygusal süreci, oyuncu seçimi, oyuncunun kariyer yolculuğu, sektörel kavramlar, audition teknikleri gibi konular üzerinde durulacak. İkinci haftada ise deneme çekimi için yapılması gereken ön hazırlıklar, metin çalışmaları anlatılacak ve bir önceki eğitimde talep edilen metinler üzerinden deneme çekimleri yapılarak oyuncuların kendilerini sınaması sağlanacak.

Menajer ve Kariyer Yönetimi Uzmanı Tümay Özokur, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Kubilay Karslıoğlu, Genç ve yetenekli oyuncu Kemal Uçar ve Yönetmen Kenan Doğru’nun yer aldığı eğitim programının dersleri 06 – 13 Mayıs 2017 tarihleri arasında üniversitenin santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecektir. Oyunculuğa ilgi duyan herkesin katılabileceği eğitim programında 2 hafta boyunca toplam 14 saat sürecek olan programın ücreti 2.900 TL.’dir.

Program ;

6 Mayıs 2017 Cumartesi 10:00-17:00

13 Mayıs 2017 Cumartesi 09:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT