Türkiye’nin İlk DJ Akademisi Kadir Has Üniversitesi’nde Kuruldu

Tarihler: 08 Mart 2011 Salı ~ 21 Nisan 2011 Perşembe

Yer: Doğuş Power Center ve Kadir Has Üniversitesi

Adres: Kadir Has Caddesi Cibali İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 533 57 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2011 ~ Nis 21, 2011

Kadir Has Üniversitesi, Pioneer, Virgin Radio ve S&S Music Maker iş birliğiyle hayata geçen Pioneer DJ Academy 8 Mart’tan itibaren Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Virgin Radio bünyesinde eğitim vermeye başlıyor.

Akademik bir platformda kurulan Pioneer DJ Academy, müziği, müzik yapmayı ve çalmayı öğrenmek isteyen herkes için yepyeni bir eğitim fırsatı sunuyor.

Akademik gücü ile Kadir Has Üniversitesi, sektördeki deneyimi ile Türkiye’nin ilk profesyonel müzik ve eğlence şirketi S&S Music Maker, adını akademiye veren ve eğitim programında en son teknolojiye sahip ürünlerini öğrencilerin kullanıma sunacak olan Pioneer ve tüm stüdyoları ile Virgin Radio akademinin mimarları arasında yer alıyor.

Pioneer DJ Academy için ilk adım Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ve S & S Music Maker’ın kurucusu Salih Saka tarafından imzalanan protokol ile atıldı. İmza töreninde konuşan Prof. Dr. Mustafa Aydın, “Kadir Has Üniversitesi olarak toplumun ihtiyaçlarının belirlenerek bu ihtiyaçların karşılanmasını temel görevimiz kabul ediyoruz. Bu kapsamda Yaşam Boyu Eğitim merkezimizde hayata geçirdiğimiz programlarla gençlerimize ve profesyonel alanlarını değiştirmek isteyen herkese yeni meslekler edinmeleri için önemli fırsatlar sunuyoruz. Pioneer DJ Akademisinin de bu alanda önemli bir rol oynayacağına inanıyorum” dedi.

Aynı zamanda DJ akademinin de kurucusu olan Salih Saka ise programdan mezun olan başarılı gençlerin TÜYİD bünyesindeki gece kulübü ve mekanlarda çalışma imkanı bulacağını belirterek, “Her DJ kendi başına bir markadır biz de bu akademi sayesinde yeni yetenekleri, yeni markaları kulüplere sokacağız” diye konuştu.

DJ’lik ile ilgili tüm konularda yüksek standartlarda eğitim vermeyi amaçlayan program DJ Sertifika Programı Basic/Pro ve DJ Prodüksiyon Sertifika Programı olmak üzere iki ana dalda uygulanacak. 8 Mart 2011 tarihinde başlayacak Pioneer DJ Academy 6 hafta boyunca Salı ve Perşembe akşamları Doğuş Power Center ve Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT