Turuncu Sanatevi Sanat Atölyeleri

Tarihler: 26 Nisan 2004 Pazartesi ~ 01 Mayıs 2004 Cumartesi

Yer: Cafe Play, Turuncu Sanatevi

Nereden Alınır: Cafe Play

Adres: Maslak Atlı Spor Binicilik Tesisleri Korusu, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 286 47 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2004 ~ May 1, 2004

Maslak Atlı Spor Binicilik Tesisleri Korusu içinde Haziran 2003’ten bu yana hizmet vermekte olan Cafe Play, kendi bünyesinde hem çocuklara hem de büyüklere yönelik olarak kurduğu Turuncu Sanatevi’nde sanatçı adayları yetişterecek. 1 Mart 2004 itibariyle Ekol Drama Sanatevi’nin eğitmenleri tarafından verilmeye başlanacak olan dersler arasında modern ve latin dans, heykel, resim, drama dersleri yer alıyor.

Çocukları sadece eğlendirmeyi değil, eğlendirirken öğretmeyi misyon edinen Cafe Play, sanat okulu Turuncu’yla bir ilke imza atıyor. Profesyonel eğitmenler tarafından 1 Mart 2004’ten itibaren verilecek derslerde çocuklar sanatçı olma yolunda önemli adımlar atarken ülkemize belki geleceğin büyük sanatçılarını burası kazandıracak.

Çocuklar kendi seçtikleri sanat dalına ait temel eğitimi alırken kişiliklerini geliştirecek, en önemlisi de özgüven sahibi olacaklar. Örneğin, modern dans eğitimi alacak çocuklara eğitmenleri pedagojik yöntemlerle yaklaşacak. Burada amaç çocukların kendileri ile barışık, özgür bedenlere sahip olmasını sağlamak. Ya da heykel bölümünü tercih eden çocuklar sanatın temel teknikleri dışında el becerilerini geliştirme şansını yakalayacaklar. Büyükler ise, iş stresini atarken aynı zamanda içlerinde kalmış gizli yeteneklerini keşfedecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT