Ülker Çikolata Atölyesi, Real, Hipermarketlerde

Tarihler: 13 Ekim 2011 Perşembe ~ 26 Ekim 2011 Çarşamba

Yer: Real AVM

Adres: İstanbul; Kartal, Beylikdüzü, Ümraniye, Fulya, Bayrampaşa, Merter, Real İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2011 ~ Eki 26, 2011

Türkiye’nin en ünlü çikolatası Ülker Çikolata, herkesi çikolata dünyasında keyifli bir yolculuğa davet ediyor. 26 Ekim tarihine kadar real,- Hipermarketleri’nde kurulacak atölyede yediden yetmişe herkes hem eğlenecek hem çikolata yapacak. Ayrıca tüketicileri bu tarihler boyunca real,- Hipermarketleri’nde hediyeler ve sürprizler bekliyor

Ülker’in çikolata, bisküvi, kekleri real,- Hipermarketleri’nin içinde özel bir alanda tüketicisi ile buluşuyor. 13-26 Ekim tarihleri arasında real,- İstanbul; Kartal, Beylikdüzü, Ümraniye, Fulya, Bayrampaşa, Merter, real,- Ankara Bilkent, Etlik, real,- Adana, Real Konya ve real,- İzmit ve Antalya mağazalarında tüketicileri kazı kazan aktiviteleri ile hediyeler ve sürprizler bekliyor.

“Ülker Çikolata Atölyesi” de 22-23 Ekim tarihleri arasında real,- mağazalarında başta çocuklar olmak üzere herkesi çikolata yapmayı denemek üzere bekliyor olacak. Uzmanlar yardımıyla değişik kalıplarda kendi çikolatalarını yapacak olan yediden yetmişe herkese yaptıkları çikolata hediye edilecek. Ülker Çikolata Atölyesi ile çikolata severler kendi seçtikleri çeşnilerle muhteşem lezzette çikolatalar yapma ve market alışverişlerinin sonunda kendi yaptıkları çikolatalar ile kendilerini sevdiklerini mutlu etme şansı bulacak.

Real,- Hipermarketleri’nin içindeki özel alana gelen tüketiciler Halley 10’lu, Pötibör 1 kg, Metro 10’lu, Metro 5’li, Albeni 5’li, Çikolatalı Gofret 5’li, Çokonat 5’li ürünlerini çeşitli promosyonlar ile satın alma imkanı bulacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT