Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, Art International’da!

Tarihler: 05 Eylül 2015 Cumartesi ~ 06 Eylül 2015 Pazar

Yer: Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://http://www.haliccc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2015 ~ Eyl 6, 2015

5- 6 Eylül 2015 tarihinde, tüm çocukları saat 12.00 - 20.00 arasında Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak atölyelerimize bekliyoruz. Çocuklar, atölyemizde farklı, eğlenceli ve yaratıcı çalışmalar yapacak, sanat tarihi tünelinde sanatın tarihsel gelişimine tanıklık edecek, farklı sanat disiplinlerini deneyimleyerek öğrenecek. Çocuklar, işte Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’nde sizi bekleyen birbirinden eğlenceli, yaratıcı aktivite ve atölyeler:

Boyumdan Büyük İşler Duvarı
Ne Alice’in Harikalar Diyarı, ne Küçük Prens’in gezegeni, ne de Peter Pan’ın Olmayan ülkesi. Çocukların hayalleri ve mutlu gülümsemeleri ile renklendirilip boyutlandırılacak duvar resmimizdeki gezegen hiçbir yere benzemiyor. Haydi, sen de kendi sanatçı dokunuşlarınla bu resimdeki yerini al!

Kağıttan Kukla Tasarımı
Van Gogh, Frida gibi giyinmiş. İnci Küpeli Kız, Dali’nin bıyığını takmış. Arcimboldo’nun Yaz Portre’sinde Degas’ın balerin etekleri… Bu kuklalarda bütün sanat tarihi birbirine karışmış. Tablolardan tanıdığımız kişiler, aksesuar ve kıyafetlerle eğlenceli kuklalar yapmak isteyen çocukları bekliyoruz.

Sanat Tüneli
Binlerce yıl önce sanat ve insan ilk nasıl buluştu? İnsan tarih boyunca farklı uygarlıklarda kendini nasıl ifade etti? İlkel sanatın modern sanata, modern sanatın çağdaş sanata geçiş serüvenini eğlenerek, şaşırarak ve deneyerek anlamak ister misin? Öyleyse seni Sanat Tüneli’nin koridorlarına bekliyoruz!!!

Bisikletle Sanat
Bir resmi ellerimizle nasıl yapacağımızı biliyoruz. Peki ya ayaklarımızla? Bu atölye çalışmasında aracımız fırça değil, bir bisiklet! Aynı pedalı çevirip aynı boyaları kullanarak neden birbirimizden farklı resimler yapabildiğimize şaşırmak istiyorsan Bisikletle Sanat’ı denemelisin.

Üç Boyutlu Düşünce Haritası
Düşünceleri görebilir misin? Onların birbirine nasıl eklendiğini hayal edebilir misin? Bu atölye çalışmasında bir sinir hücresini diğerine bağlayan ve kocaman bir düşünce ağı yaratan beynimize dışarıdan bakıyoruz. Sanat hakkında düşündüklerimizi herkesin görebileceği üç boyutlu bir haritaya dönüştürüyoruz.

Sanatçının Atölyesi
Sanatçının Atölyesi'nde gerçek bir sanatçının atölyesine konuk olacak, onunla birlikte üretecek ve ürettiklerimizi atölyemizin galerisinde sergileyeceğiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT