Üst Düzey Yönetici Asistanlığı E-E

Tarihler: 28 Şubat 2017 Salı ~ 28 Şubat 2017 Salı 28 Şubat 2017 23:59

Yer: Univerist® Education Company

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2017 ~ Şub 28, 2017
Univerist Business School, yönetici adaylarına yönelik Üst Düzey Yönetici Asistanlığı e-Eğitimi adlı uzaktan sertifika programı düzenliyor.

Univerist Business School tarafından düzenlenen, Üst düzey Yönetici Asistanlığı Mikro MBA, uzaktan sertifika programı disiplinler arası bir sertifika programıdır. 5 Modülde 5 sertifika programını birlikte içermektedir. 

İçerdiği Programlar
- Yönetici Asistanlığı E-Eğitimi 
- Zaman Ve Toplantı Yönetimi E- Eğitimi
- Beden Dili ve Etkili İletişim Uzmanlığı E-Eğitimi
- Ekip, Motivasyon ve Performans Yönetimi E-Eğitimi
- Stratejik Liderlik E-Eğitimi
- Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Sertifika Sınavı

Rekabetçi Global piyasa koşullarında bir yöneticinin en önemli başarı koşulu yetkin ve donanımlı asistanlarla çalışmaktır. Bu nedenle Üst Düzey Yönetici Asistanı, sekreterlik bilgisi ötesinde yönetimin fonksiyonlarını bilen ve gerektiği zaman yöneticinin denetleme yetkisi dışında yer alan tüm süreçlerde etkin rol alabilecek özelliklere sahip olması gerekmektedir. 

Kimler katılmalı:
- Halen yönetici asistanı olarak çalışıp yeteneklerini geliştirmek ve daha etkili çalışmak isteyen, 
- Zaman ve toplantı yönetimine hakim olmak isteyen yönetici adayları
- Beden dili ve etkili iletişimin inceliklerini kavramak isteteyenler,
- Ekip, motivasyon ve performans yönetimi konusunda beceri kazanmak isteyenler,
- Liderlik becerilerini geliştirmek isteyenler,
- Yönetici asistanı olmak isteyenler,
- Sınıf eğitimlerine vakit bulamayanlar,
- Zamandan ve fiyattan tasarruf etmek isteyenler,
- Kısacası üst düzey yönetici asistanlığı yeteneklerini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Eğitimin Konuları
Modül 1: Yönetici Asistanlığı E- Eğitimi
Profesyonel yöneticiler asistanlarının sağ kolu olmasını isterler. Yönetici asistanı ofisteki bütün iletişim trafiğini kontrol eder. Telefon, e-mail, kargo, gelen misafirlerin karşılanması gibi işlerin yanı sıra, yönetici asistanlarının iletişim yetkinliklerinin en üst düzeyde olması gerekmektedir. Asistan güvenilir ve sır saklayan biri olmalıdır, teknoloji ile arası iyi olması gerekir, temsil yeteneği olması gerekir ve yöneticisinin adına kararlar vermelidir. Bu eğitim programı ile birlikte sonra sizlerde, bir yönetici asistanının nasıl daha etkin olabileceğini öğrenebilirsiniz.

Modül 2:  Zaman Ve Toplantı Yönetimi E-Eğitimi
Etkin, verimli, sonuç yaratan toplantılar yapmak için sadece niyetler yeterli değildir. Kaliteli toplantılar yapmak için; toplantı öncesi neler yapılacağı konusunda çalışmak, toplantı esnasında katılımı sağlamak, toplantıyı iyi yönetmek ve toplantı bitiminde alınan kararları da hayata geçirmek gerekir. Toplantı Yönetimi eğitimi bu alışkanlıkların nasıl kazanılacağı ve iyi bir toplantı organizasyonu için atılması gereken 10 kritik adım hakkında bilgi vermektedir.

Modül 3:  Beden Dili ve Etkili İletişim Uzmanlığı E-Eğitimi
Beceri sahibi olmak önemlidir, dahi olmak ise olağanüstüdür. Ancak hepsinden daha değerli olanı doğru ilişki kurmaktır. Beden dili duygu ve düşüncelerimizin yansımasıdır. İnsanların yüz yüze kurdukları ilişkide, kelimeler %10, ses tonu %30, beden dili %60 önem taşır. Bu yüzden de Sözel mesajlardan daha çok beden dilimizle iletişim kurarız. Kültürden kültüre biraz farklılıklar gösterse de dünya üzerinde en geçerli dil beden dilidir.

Modül 4: Ekip, Motivasyon ve Performans Yönetimi E-Eğitimi
Kurumunuzda motivasyonun nasıl sağlanacağını ve korunacağını yepyeni bir anlayış ve bakış açısı ile bu eğitimde bulacaksınız.Eğitimde; motivasyonun yetersiz olduğu durumlarda çalışanlar üzerinde oluşan olumsuz etkiler, güncel hayattan örneklerle anlatılmakta ve bunlara karşı kullanılabilecek motivasyon yöntemleri ile çalışanlara verilebilecek ödüller öğretilmektedir. Motivasyon, ip üzerinde ilerlemeye çalışan bir kavramdır. Bir saniye sonra aşağı mı düşeceği yoksa yoluna devam edip hedefine mi ulaşacağına siz karar verebilirsiniz.

Modül 5: Stratejik Liderlik E- Eğitimi
Yönetim bilimine hakim olmak, her düzeydeki yönetici ve her sektördeki patron için son derece önemlidir. Bu tekniği öğrenerek, daha başarılı daha profesyonel yönetim uygulamaları gerçekleştirebilirsiniz. Bir örgütün amaçlarını, çevresini ( Sosyal, teknolojik, politik, ekonomik ve küresel) anlamayı öğreneceksiniz. Kurumsal sorumluluk, etik ve örgütsel verimlilik ile ilgili bilgi sahibi olacaksınız. Kurumsal sürdürülebilirlik stratejisi, insan kaynakları yönetimi, stratejik kaynak tahsisi ve planlama, kriz yönetimi ya da krize hazırlık gibi konularda geniş bir bilgi sahibi olacaksınız.

Modül 6: Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Mikro MBA Sertifika Sınavı
Eğitim genel özellikleri:
* Eğitim, uzaktan (online) eğitimdir. Eğitim yeri, Univerist® Business School Uzaktan Eğitim Merkezi'dir.
*Dersler; etkileşimli eğitim (görsel içeriklerle zenginleştirilmiş), video, sunum, konu ile ilgili .pdf formatında indirilebilir içeriklerden oluşmaktadır.
* Eğitimi alacak kişi kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme girer ve kendisine tanımlanan süre içerisinde eğitimleri tamamlar. 
* Eğitim sonunda öğrenciler, Mikro MBA Sertifika sınavına katılır ve başarılı oldukları taktirde başarı sertifikası almaya hak kazanır. * Sınava katılmayıp sadece eğitimi tamamlayan öğrencilere ise katılım belgesi niteliğinde sertifika verilir.

Öne çıkanlar;
* Univerist® Education Company Markası İle Kaliteli eğitim 
* Uygun fiyat 
* Hızlı ve kolay kullanım
* Verimli ve güncel içerik 
* Eğitim notları (Word – PDF) 
* Uzmanlık Sertifikası 
* Bilgisayar ve internet olan her yerden 7/24 ulaşılabilen eğitim • Dershaneye ve kursa gitmeden kariyerinizi kolayca ilerletme imkanı

Eğitimin süresi: Tahmini Olarak 900 Dakika
Eğitimin kullanım süresi: Eğitimi satın aldığınız andan itibaren 180 gün (6 Ay) boyunca bu eğitimi izleyebilir ve istediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz.

Sertifikasyonlar
* Modül 1’i Başarı ile tamamlayanlara Yönetici Asistanlığı Sertifikası
* Modül 2’yi Başarı ile tamamlayanlara Zaman ve Toplantı Yönetimi Uzmanlık Sertifikası
* Modül 3'ü Başarı ile tamamlayan katılımcılarımıza Beden Dili ve Etkili İletişim Uzmanlığı Sertifikası
* Modül 4’ü Başarı ile tamamlayan katılımcılarımıza Ekip, Motivasyon ve Performans Yönetimi Sertifikası
* Modül 5’i Başarı ile tamamlayan katılımcılarımıza Stratejik Liderlik Sertifikası düzenlenmektedir.
* Modül 6: Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Sertifika Sınavı’nı başarı ile tamamlayan katılımcılarımıza Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Sertifikası düzenlenmektedir.

Not: Sertifika sınavına iki kez giriş hakkı verilmektedir. Sınavda başarılı olan katılımcılara başarı belgesi, başarılı olamayan katılımcılara katılım belgesi verilmektedir.

Detaylı Bilgi İçin: 0216 706 11 54 veya (532) 767 37 20 
info@univerist.com

- Bilet satın alındıktan sonra, eğitime başlayabilmek için için www.univerist.com web adresinden eğitim başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Kayıt formunu doldurduktan sonra kullanıcı adı ve şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.- Mesai saatleri içerisinde 0 (850) 532 02 37 telefon numaralı çağrı merkezini, mesai saatleri dışında ise 0 (532) 767 37 20 numaralı telefonu arayarak destek alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT