Usta Gazeteci, Yazar Nuriye Akman`dan `iletişim Atölyesi`

Tarihler: 23 Şubat 2009 Pazartesi ~ 26 Şubat 2009 Perşembe

Yer: Nuriye Akman İletişim Atölyesi

Nereden Alınır: www.nuriyeakman.com/atölye

Adres: Ruşen Ağa Sok. No:8 Moda Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 99 07

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2009 ~ Şub 26, 2009
USTA GAZETECİ, YAZAR NURİYE AKMAN’DAN “İLETİŞİM ATÖLYESİ”
Gazeteci, yazar Nuriye Akman, 25 yıllık profesyonel iletişim deneyimini Nuriye Akman İletişim Atölyesi’nde katılımcılarla paylaşıyor. İstanbul Moda’da hizmet veren merkezde, iletişim yeteneklerini keşfetmek isteyen öğrenciler, çalışanlar ve yöneticiler için kapsamlı bir iletişim eğitimi sunuluyor. İyi iletişimin temelinin doğru soruları sorabilmek olduğunu belirten Akman, anlamak ve anlaşılmak için iletişim yeteneklerini geliştirmek isteyen herkesi atölyesine davet ediyor. Nuriye Akman İletişim Atölyesi’nde röportaj teknikleri, iyi sunum yapabilme, sesimiz ile barışma, fikirlerimizi etkili bir biçimde savunabilme, Türkçe’yi güzel konuşma ve yazma, gündelik hayatta gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızı fark etme, söyleşi, kitap, müzik ve film analizleri yapabilme, ifade biçimlerimizi geliştirme, iletişimde önceliklerimizi belirleme, kendi gücümüzü farketme gibi konular üzerine kapsamlı uygulamalar yapılıyor.

İnteraktif öğrenim modeli
Nuriye Akman, atölyesinde verdiği eğitimlerde öğrencilerinin özgüvenlerini kuvvetlendirmeleri ve yeteneklerini açığa çıkarmaları için onlara destek olurken, deneyimlerini paylaşmalarını ve birbirlerini geliştirmelerini sağlıyor. Tüm öğrencileriyle birebir ilgilenen Akman, farklı bir öğrenim modeli uyguluyor.

Nuriye Akman:
Nuriye Akman, Türkiye’nin öncü gazeteleri Milliyet, Hürriyet ve Sabah’ta yıllarca çalıştı. 2004’te Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde “Röportaj Teknikleri” dersi verdi. TRT için İnci Avcısı, SkyTürk için “Empati” adlı programları hazırlayıp sundu. Röportajlarından bir kısmını; Üzümünü Ye Bağını Sor, Mebus Burcu, Kalabalıklar, Yüzleşme, İnci Avcısı, Elli Kelime, Mayın Tarlası, Başka Sorum Yok, Gurbette Fethullah Gülen adlı kitaplarda topladı. Nefes ve Örtü adlı iki roman yazan Akman bir çocuk annesi. Sorularını halen Zaman Gazetesi’nde konuşturan Akman, çeyrek asırdır siyaset, magazin, kültür, sanat, spor ve iş dünyasının ünlüleri yaptığı röportajları ile gündem yaratıyor. 1998’de Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (T.G.C) röportaj dalı başarı ödülü, 2007`de Yazarlar Birliği`nin roman ödülünü alan Akman, 2009’dan itibaren “Nuriye Akman İletişim Atölyesi”nde bilgilerini öğrencilerine aktarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT