Ustalarla Fotograf Semineri Başlıyor

Tarihler: 08 Mart 2012 Perşembe ~ 31 Mart 2012 Cumartesi

Yer: Fototrek

Adres: İstiklal Caddesi Mısır Apt. No : 311 (163) K.1 D.3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 90 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2012 ~ Mar 31, 2012

12 yıldır düzenlediği bir çok etkinlik ile fotograf dünyasına hizmet veren FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ, 20 Mart 2012’de USTALARLA FOTOGRAF SEMİNERİ programını başlatıyor.

Temel fotograf bilgilerine sahip olanların ve fotograf bilgilerini geliştirmek isteyen fotograf gönüllülerinin katılabileceği USTALARLA FOTOGRAF SEMİNERİ’nde Türk fotografından 6 önemli isim eğitmen olarak yer alıyor.

20 Mart 2012 Salı günü başlayacak olan seminerde Nasuh MAHRUKİ, Süha DERBENT, Ersin ALOK, Ali BOROVALI, Özer KANBUROĞLU ve Faruk AKBAŞ birikimlerini fotograf gönüllüleri ile paylaşacak.

Zor Koşullarda Fotograf Çekmek, Vahşi Yaşam Fotografçılığı, Dağ ve Sanat, Seyahat ve Coğrafya Fotografçılığı, Fotografın Büyüsü Işık ve Fotograf Sanatında Kompozisyon başlıklarının işleneceği seminer programında eğitmenler fotograf gösterileri yapacak, örnek fotograflar üzerinden fotograf okumaları gerçekleştirecekler.

20 Mart 2012 Salı günü başlayacak olan USTALARLA FOTOGRAF SEMİNERİ 6 hafta sürecek. Program hakkında detaylı bilgi www.fototrek.com sitesinden alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT