Üstün Zekalı Çocuklar İçin Kış Kampı Başlıyor

Üstün Zekalı Çocuklar İçin Kış Kampı Başlıyor

Tarihler: 21 Ocak 2017 Cumartesi ~ 26 Ocak 2017 Perşembe

Yer: Utopia World Otel - Antalya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2017 ~ Oca 26, 2017

Ülkemizin önemli bir yer üstü hazinesi olan üstün zekâlı ve yetenekli çocukların kıymetlerini bilmek amacıyla kurulan TÜZDEV(Türkiye Üstün Zekalı Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı) 10-14 yaş aralığındaki çocuklar için “Kış Kampı” başlatıyor. 21-26 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek kamp 5 gece 6 gün sürecek…

İlk yaz kampını geçen yaz gerçekleştiren TÜZDEV, kış aylarında da çocuklara destek olmaya devam ediyor. Botanik atölyesi, oyun ve fiziksel etkinlikler, astronomi atölyesi, hazır cevap tekniği atölyesi, yaratıcılık atölyesi, havacılık ve roket atölyesi, ahşap atölyesi, zeka-akıl oyunları atölyesi, liderlik atölyesi, arkeoloji atölyesi, değerler atölyesi, robotik atölyesi etkinliklerini içeriyor.

Havacılık ve Roket Atölyesi çocuklara modeller üzerinde uçuşun fiziğini kavratan, buluşçu yaklaşımı ve işbirlikçi öğrenmenin egemen olduğu atölye çalışması.

Robot Kitleri Programlama Atölyesi
Beyinlerini hızlı kullanımına bağlı olarak çabuk düşünmek ve şaşırtıcı cevap verebilmeyi spontane uzun konuşmalar yapabilmeyi öğreten hazır cevap atölyesi; makinelerin tanıtılarak elektronik eğitimi ile robot kitleri programlama imkanı sağlayan robotik atölyesi çok dikkat çekiyor.

Astronomi Atölyesi: çocukların gök bilim alanında farkındalıklarını arttırmayı, gözlemler ile gökyüzünü ve gök cisimlerini, evreni tanımalarını sağlayan bir atölye.

Değerler Atölyesi: Sorumluluk duygusunu, iletişim becerilerini, özgüveni, saygıyı, işbirliğini, hoşgörüyü, dürüstlüğü ve bunlar gibi evrensel değerleri çocuklara gözleyerek ve hissettirerek kazandıran, bu değerlerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yaptıran bir atölye.

Ahşap Atölyesi: Çocuklar psikomotor, duyuşsal, bilişsel becerilerini kullanarak yeşili hissettiren, ağaç türlerini dokunarak tanıtan, ahşap işçiliğini uygulayarak kavrayabilecekler.

Arkeoloji Atölyesi: Çocukların birer arkeolog gibi çalışarak geçmişin izlerini; yazılı tabletler, çömlekler, takılar gibi kalıntılarda aramalarını ve buluntulardan yola çıkarak medeniyetler hakkında bilgi sahibi olacaklar.

İrtibat ve bilgi için: www.tuzdev.org 0216-3350160

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT