Vatan Bilgisayar’dan Dev Eğitim Projesi!

Tarihler: 04 Şubat 2008 Pazartesi ~ 11 Şubat 2008 Pazartesi

Yer: Vatan Bilgisayar

Nereden Alınır: www.vatanbilgisayar.com

Adres: www.vatanbilgisayar.com İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2008 ~ Şub 11, 2008
Vatan Bilgisayar’dan Dev Eğitim Projesi!
Teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, 25. yılını kutlarken sosyal sorumluluk projelerinde de hız kesmiyor. ‘Herkes Bilgisayar Öğrensin’ sloganıyla Türkiye genelinde dev bir eğitim kampanyası başlatan Vatan Bilgisayar, yılda 12 bin kişiye ücretsiz bilgisayar kursu veriyor

Türkiye’de teknoloji perakendeciliği sektöründe çeyrek asrı geride bırakan Vatan Bilgisayar ‘ilk’lere imza atmaya devam ediyor. Teknoloji meraklılarının tek adresi Vatan Bilgisayar, şimdi de bilişim sektöründe dev bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak yılda 12 bin kişiye bilgisayar eğitimi veriyor.

Ön hazırlık çalışmalarının bir yıl sürdüğü projeyi 25. yıl onuruna ‘Sosyal Sorumluluk Projesine’ dönüştüren Vatan Bilgisayar; Ankara’daki dev hiperstore’unda başlattığı ‘ücretsiz bilgisayar’ hizmetini bulunduğu tüm illerde uygulamaya başladı. ‘Herkese Ücretsiz Bilgisayar Eğitimi’ projesi; Vatan Bilgisayar’ın hiperstore’larının bulunduğu Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da gerçekleştiriliyor.

Her yaştan ve her eğitim düzeyinden dileyen herkesin katılabildiği eğitimler, hiperstore’larda açılan sınıflarda sürdürülüyor. Deneyimli eğitmenler eşliğinde yürütülecek eğitimlerde; öğrencilere temel bilgisayar bilgileri, Word, Excel, PowerPoint, internet kullanımı ve bilgisayar donanımı ile ilgili bilgiler veriliyor.

Tamamı 80 saat olan eğitimler için katılımcılar hafta içi-hafta sonu - gündüz ve akşam gruplarında kendilerine uygun olan gün ve saatleri seçebiliyor. Ayrıca katılımcılar için her hiperstore’da dinlenme aralarında hoş vakit geçirmelerini sağlayan bir de kafe bulunuyor.

Eğitim süresince belirli periyotlarda gerçekleştirilecek sınavlarda başarılı olanlar, eğitim sonunda Vatan Bilgisayar imzası taşıyan “Katılım Belgesi’ni” almaya hak kazanacaklar.

Ayrıca eğitimi tamamlayan öğrenciler, tüm dünyada geçerliliği olan ve bilgisayar bilgisini ispatlayan Avrupa Bilgisayar Kullanım Sertifikası ECDL’yi alabilecek seviyeye ulaşmış olacaklar. İsteyen herkes ücretini ödeyerek ECDL sınavına girip resmi sertifikalarına da sahip olabilecek.

Bu yıl 25. yılını kutlayan ve yüzde yüz Türk sermayesi ile 400 farklı dünya markasının 9 bin çeşit ürününü tek bir çatı altında toplayan Vatan Bilgisayar, yalnızca yapmış olduğu kampanyaları ve sektöre getirdiği ilkler ile değil eğitime yönelik projeleri ile de sektöründe her zaman öncü oldu ve öncü olmaya da devam edecek.
www.vatanbilgisayar.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT