Vitamin Üyeleri Yaz Tatilini Sanatla Renklendirecek

Tarihler: 05 Temmuz 2012 Perşembe ~ 31 Ağustos 2012 Cuma

Yer: İstanbul Modern Yaz Sanat Atölyeleri

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Antrepo 4 Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2012 ~ Ağu 31, 2012

Türkiye’nin en kapsamlı ve zengin online eğitim destek hizmeti www.vitaminegitim.com, öğrencileri yaz tatilinde de unutmadı. 7-14 yaş aralığındaki Vitamin üyesi öğrencileri, Ağustos ayında “Yaz Sanat Atölyeleri”nde sanatla dolu, eğlenceli bir program bekliyor. Yaz atölyelerinde öğrenciler tiyatro, müzik, resim, heykel, fotoğraf, edebiyat ve mimarlık alanlarında hazırlanan eğitim programlarına, Vitamin avantajıyla katılabilecek.

Yüzde 100 Türk Telekom iştiraki Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ, yoğun geçen eğitim-öğretim yılı sonrasında öğrencilerin yaz tatillerini sanatla renklendirebileceği yeni bir kampanya başlattı. 10 yılı aşkın bir süredir sayıları milyonu aşan ilköğretim ve lise öğrencilerine zengin bir öğrenme ortamı sunan Vitamin, üyelerine, İstanbul Modern ve Sakıp Sabancı Müzesi’nde düzenlenen “Yaz Sanat Atölyeleri”ndeki eğitim programlarına indirimli olarak katılma avantajı sunuyor.

Hazırlanan kampanya kapsamında, İstanbul Modern Yaz Sanat Atölyeleri’nde öğrencileri, sanatla iç içe, hayal güçleri ile yaratıcılıklarını kullanacakları bir program bekliyor. 7-12 yaş aralığındaki tüm Vitamin üyeleri, 31 Ağustos’a kadar İstanbul Modern Yaz Sanat Atölyeleri’nde resim, heykel, fotoğraf, animasyon, yerleştirme ve performans gibi disiplinlerin yanı sıra edebiyat ve mimarlık alanlarını da içeren uygulamalara katılabilecek.

İstanbul Modern Yaz Sanat Atölyeleri’nde çocuklar, oyun çadırları kuracak, şato maketleri boyayacak, ayakkabılar tasarlayacak, masallardan yola çıkarak tiyatro oyunları sahneleyecekler. İstanbul Modern’in kütüphanesinde yaptıkları çalışmalarla, ortak resimler de yapacak olan çocuklar, yaşam biçimlerinin farklı mekanları nasıl belirlediğini, İstanbul Modern’in koleksiyonunda yer alan sanat eserlerini inceleyerek, araştırarak müze tasarımları geliştirecekler. Aydınlatma aksesuarları, kostümler, takılar, kuklalar, gölge oyunları ve heykellerle keyifli bir yaz tatili yaşayacak olar çocuklar, masallardaki şatolardan yola çıkarak, ülkemizdeki sarayların tarihini ve mimari yapılarını öğrenecekler. Ayrıca, James Matthew Barrie’nin “Peter Pan” adlı kitabında geçen “Düşler Ülkesi”nin bir maketini de yapacak olan çocuklar, Jules Verne'in “Denizler Altında 20.000 Fersah” isimli bilim kurgu romanından yola çıkarak dev deniz canavarları ve hayali balık heykelleri yaratacaklar. Umberto Eco’nun “Cecü’nün Yer Cüceleri” adlı masalının okunduğu atölye çalışmasında ise, doğal yaşam ile ilişkilerini inceleyecek olan öğrenciler, 0212 334 73 41 ya da 0212 334 73 52 no’lu telefonları arayıp, Vitamin’in verdiği şifre ile kayıt yaptırarak kampanyadan yararlanabilecek.

Çocukların birçok alanda yeteneklerini geliştirip, keşfederek öğrenmelerini sağlayacakları Yaz Sanat Atölyeleri hakkında detaylı bilgiye; http://muze.sabanciuniv.edu/sayfa/tatil-programlari ve http://www.istanbulmodern.org/tr/egitim/7-12-yas-grubu-icin-yaz-sanat-atolyeleri_906.html adreslerinden ulaşılabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT