Vitamin Üyeleri Yaz Tatilini Sanatla Renklendirecek

Tarihler: 05 Temmuz 2012 Perşembe ~ 17 Ağustos 2012 Cuma

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi Yaz Atölyeleri

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42, 34467 Emirganaköy Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 323 60 50 - 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2012 ~ Ağu 17, 2012

Türkiye’nin en kapsamlı ve zengin online eğitim destek hizmeti www.vitaminegitim.com, öğrencileri yaz tatilinde de unutmadı. 7-14 yaş aralığındaki Vitamin üyesi öğrencileri, Ağustos ayında “Yaz Sanat Atölyeleri”nde sanatla dolu, eğlenceli bir program bekliyor. Yaz atölyelerinde öğrenciler tiyatro, müzik, resim, heykel, fotoğraf, edebiyat ve mimarlık alanlarında hazırlanan eğitim programlarına, Vitamin avantajıyla katılabilecek.

Yüzde 100 Türk Telekom iştiraki Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ, yoğun geçen eğitim-öğretim yılı sonrasında öğrencilerin yaz tatillerini sanatla renklendirebileceği yeni bir kampanya başlattı. 10 yılı aşkın bir süredir sayıları milyonu aşan ilköğretim ve lise öğrencilerine zengin bir öğrenme ortamı sunan Vitamin, üyelerine, İstanbul Modern ve Sakıp Sabancı Müzesi’nde düzenlenen “Yaz Sanat Atölyeleri”ndeki eğitim programlarına indirimli olarak katılma avantajı sunuyor.

Akbank’ın eğitim sponsorluğunda düzenlenen Sakıp Sabancı Müzesi Yaz Atölyeleri’nde ise, 8-14 yaş aralığındaki öğrenciler, 17 Ağustos’a kadar sanatsal ve kültürel bir yolculuğa çıkacak. Yüksek Mimar Zeynep Akın Dursun ile kendi odalarını yeniden tasarlamayı deneyimleyecek olan öğrenciler, duygu, düşünce ve hayal güçlerini dans tiyatrosuyla harekete geçirecek. Çocukların sesleri ve enstrümanları tanıyacağı atölye çalışmalarının yer aldığı programda, etnik bir enstrüman tasarımı ve ses kayıt çalışmaları da yapılacak. Öğrenciler, ayrıca bir doğa sporu olan “orienteering” ile her türlü arazide harita ve pusula yardımı ile yönlerini bulup, analitik düşünme becerilerini güçlendirecek. Vitamin üyelerinin, kampanyadan yararlanabilmek için http://supay.sabanciuniv.edu/ssm-egitim/index.php adresindeki üyelik formunu doldurmaları ve Vitamin’in verdiği şifreyi “Hediye Çeki” alanına yazmaları yeterli olacak.

Çocukların birçok alanda yeteneklerini geliştirip, keşfederek öğrenmelerini sağlayacakları Yaz Sanat Atölyeleri hakkında detaylı bilgiye; http://muze.sabanciuniv.edu/sayfa/tatil-programlari ve http://www.istanbulmodern.org/tr/egitim/7-12-yas-grubu-icin-yaz-sanat-atolyeleri_906.html adreslerinden ulaşılabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT