Thailand’dan Çin’e, Uzak Doğu mutfağının en temel pişirme tekniklerinden "stir fry” ile wok yemekleri öğrenecek, etleri yumuşacık, sebzeleri de lezzetlerini, renklerini ve dokularını tamamen koruyarak pişireceksiniz.
Teriyaki sos marinalı bonfileli pirinç eriştesi salatası Thai usulü limonlu ve zencefilli tavuk sebzeli cha han pilavı 19:00-22:00
- Workshop programları en az 14 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılmamaktadır.- Ücret iadesi yoktur.- Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.- City Cooks Mutfak Okulu, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.