Wüstof ile Mutfak Teknikleri – Istanbul Culinary Institute Eğitmen Şefi Fehmi Samancı

Tarihler: 21 Ekim 2011 Cuma ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi 21 Ekim Saat: 19:00 - 22:00 / 22 Ekim Saat: 11:30 - 14:30

Yer: İstanbul Culinary Institute

Ücret: 220,00 TL

Nereden Alınır: www.istanbulculinary.com

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 59 Tepebaşı İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2011 ~ Eki 22, 2011

Program, mutfak bilgisi olsun olmasın başlangıç seviyesindeki herkese kısa sürede temel mutfak teknikleri kazandırmayı ve becerileri artırmayı amaçlamaktadır.

• Bıçaklar hakkında genel bilgi, çeşitleri, bakımı ve güvenliği
• Sebze ve meyveler üzerinde kesme uygulamaları
• Tavuğu kemiğinden ayırma, balık filetolama, bonfile porsiyonlama
• Izgara, fırınlama, kızartma, soteleme gibi pişirme yöntemleri, tava sosları ile çalışmalar.

Wüstof ile Mutfak Teknikleri – Istanbul Culinary Institute Eğitmen Şefi Fehmi Samancı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT