Yarıyıl Tatilinde Çocuklar EFK’da Eğlenerek Öğrenecek

Yarıyıl Tatilinde Çocuklar EFK’da Eğlenerek Öğrenecek

Tarihler: 28 Aralık 2016 Çarşamba ~ 15 Şubat 2017 Çarşamba

Yer: Engineering For Kids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2016 ~ Şub 15, 2017

Erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın

Bilimi, teknolojiyi, mühendisliği ve matematiği kullanarak çocukları çözüm ortaya koymaya teşvik eden Engineering For Kids (EFK), yarıyıl tatiline özel hazırladığı eğitim programı ile çocukları eğlenerek öğrenmeye çağırıyor. 23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında hafta içi 5 günlük ya da hafta içi 10 günlük program şeklinde alternatifli olarak gerçekleştirilecek EFK sömestir eğitimleri için 15 Ocak 2017 tarihine kadar kayıt yaptıran velilere %10 indirim uygulanıyor olacak. EFK Sömestir eğitimlerinde STEM metodu ile “neden” sorusuna cevap bulacak çocuklar, pompalı roket yapımından, kaldırma köprü tasarımlarına, özel yarış arabası üretiminden, şipşak devre kurulumuna kadar çeşitli deneyleri yapma fırsatı yakalayacaklar.

Amerika’da açıldığı 2009 yılından itibaren dünya çapında 150’den fazla noktada binlerce çocuğa ulaşan Engineering For Kids (EFK), çocukları doğuştan mühendis olarak kabul ederek zihinsel ve bilişsel gelişimlerini bu doğrultuda geliştirmeyi amaçlıyor.

STEM metodu ile farklı branşlarda mühendislik odaklı eğitim sunan, çocuklara farklı deneyler yapma şansı tanıyan EFK’da sömestir eğitimleri, 23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında hafta içi 5 günlük ya da hafta içi 10 günlük program şeklinde alternatifli olarak gerçekleştirilecek. Çocukların yaş grubuna bağlı olarak sahip oldukları farklı ihtiyaçlara göre düzenlenen sömestir eğitimi, Acemi mühendisler için hafta içi saat 11:00-13:00 ve Çırak Mühendisler için 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Sömestir boyunca pompalı roket yapımından, kaldırma köprü tasarımlarına, özel yarış arabası üretiminden, şipşak devre kurulumu gibi çeşitli deneyleri yapacak olan çocuklar, birbirinden eğlenceli oyun aktiviteleri ile de tatili hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirecekler.

Ayrıca 15 Ocak 2017 tarihine kadar kayıt yaptıran velilere yüzde 10 indirim uygulanırken, çocuklara sömestir hediyesi olarak Gün Gün Bilim Takvimi kitabını hediye edilecek. Yüzde 10 kardeş indirimi de uygulanmaya devam edecek.

www.engineeringforkidstr.com ve www.facebook.com/EngineeringForKidsTurkiye sayfalarından daha detaylı bilgi alabilir, 0216 576 80 76 numaralı telefondan bilgi alıp kayıt yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT