Yaşam Kodu - Numeroloji Eğitimi

Tarihler: 23 Ocak 2016 Cumartesi ~ 23 Ocak 2016 Cumartesi 23 Ocak 2016 10:00

Yer: Atölye Ceres

Ücret: 1. Kategori - 400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2016 ~ Oca 23, 2016
Mehmet Aktürk eğitmenliğindeki "Yaşam Kodu - Numeroloji Eğitimi" workshop atölyesi, 23 Ocak'ta Atölye Ceres'te düzenleniyor.

"Şifrelerinizi hem eğlenerek hem öğrenerek çözmek ister misiniz?

Doğum Tarihiniz Sadece Bir Tarih Değildir
Doğum tarihimiz sadece bir tarih olmanın çok ötesindedir. Hatta o kadar çok sırlar içerir ki, kendimize ait tüm detayları içinde bulabiliriz. Yaşam Kodu, bu sayılar içinde en değerli olanlardan sadece bir tanesidir. 

Yaşam herkes için bir yolculuktur. Yolculuğunuz esnasında bir çok zorlu durumla karşılaşırsınız. Bu zorlukların altında ne yatıyor bunun esas kaynağı nedir yaşam kodu size gösterir. Bu yaşam yolculuğundaki fırsatlarınızdan tam olarak faydalanabilmek için öğrenmeniz gereken dersleri içerir. Yaşam kodunuzun size gösterdiği dersleri ne kadar erken öğrenirseniz o kadar yaşam sizin için daha kolaylaşır. Fırsatlarınızı daha kolay görür ve faydalanmaya başlarsınız. 

Yaşam kodu sayısı karakteristik özelliklerinizi de anlatması açısından oldukça önemlidir. Doğum tarihinizin karakter ve kişiliğinizi ne yönde etkilediğini, size ne türde özellikler kazandırdığını yaşam kodunuzdan öğrenebilirsiniz. Ayrıca yaşam kodunuz, öğrenmeniz gereken derslerin yanında geliştirmeniz gereken özelliklerinizi de göstermesi açısından bireysel gelişiminize ışık tutar. 

İsminiz Sadece Bir İsim Olmasının Çok Ötesindedir
Bir çocuk dünyaya gelmeden önce onun ismi dünyaya fısıldanır der kadim numerologlar. İsmimiz bir kimliktir ve kendimizi diğer insanlardan ayırt edici bir unsur olarak yaşamımızda çok önemli bir yere sahiptir. 

İsmimizi oluşturan her bir harf, ismimizin enerjisini ve ne olduğunu bize anlatırken, görünür kişiliğimiz, bizi harekete geçiren ruhsal gücümüz ve motivasyonlarımız hakkında bize bir çok sırrı çözmemiz içinde değerli bilgiler sunar. Harflerde tıpkı rakamlar gibi bir bilgeliğe sahiptir ve bu bilgelik yaşamın başlangıcından bugüne insanlığa hizmet etmiştir. Sizin kendinizi ifade etme şekliniz olan isminizin enerjisi, doğum tarihi ile birleştiğinde yaşam yolculuğunuzu açıklayan ve hatta bugüne kadar neyi neden yaşadığınızı anlatan bir öğretiyi de sizlere göstermektedir. 

Sayılar sadece sayı olmadığı gibi, harflerde sadece anlamsız seslerden ibaret değildir. Oluşan sesin frekansı sizi bu yaşamda ifade ettiği gibi, insanların sizi nasıl gördüğüne yada sizin nasıl göründüğünüze, sizi harekete geçiren ve tatmin olmanızı sağlayan tüm motiflerin neler olduğuna ışık tutar. 

Kendinizi tanımak istiyorsanız isiminizde saklı sırlara bir de harflerin bilgeliğinin ışığında bakınız!"

Sunum/Eğitim İçeriği ve Akışı
Bölüm 1
• Yaşam Kodu Analizi nedir? Sizin yaşam yolculuğunuzu anlatan Yaşam Kodu sayınız nedir ve nasıl hesaplanır? 
• Bu sayı sizin için ne ifade ediyor? 
• Yaşam Kodu sayınızın anlamı ve öğrenmeniz gereken dersler nelerdir? 

Bölüm 2
• İsminizin kişiliğiniz üzerindeki etkileri nelerdir? 
• İsminizden kişilik sayınızı nasıl hesaplarsınız? 
• Kişilik sayınızın sizin için anlamı nedir? 

Bölüm 3
• Doğum tarihi ile isminiz arasındaki ilişki nedir?
• Doğum tarihiniz ile isminizin arasındaki uyum ve bunun sizi nasıl etkilediği

Kapanış

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT