Yaz Sıcağından Bunalanlar Torium Snowpark’ın Yaz Okulunda Serinleyecek

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 26 Ağustos 2011 Cuma Sabah: 10.00-12.00 - Öğleden Sonra: 14.00-16.00

Yer: Torium Snowpark

Ücret: 350,00 TL

Nereden Alınır: Torium Snowpark

Adres: E 5 Üzeri Haramidere Esenyurt İstanbul Esenyurt İstanbul

Telefon: 0212 699 69 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Ağu 26, 2011

Türkiye’nin ilk kar eğlence merkezi “Torium Snowpark” , okulların tatil olmasıyla birlikte kar eğlencesini yazın da yaşamak isteyenler için “Yaz Okulu” açıyor

Türkiye’nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium içerisinde yer alan Torium Snowpark’ta Yaz Okulu kayıtları başladı. Dört mevsim kış sporlarına olanak tanıyan Torium Snowpark, sunduğu snowboard ve kayak eğitimleriyle tatil döneminde yaz okullarına ciddi bir alternatif olarak öne çıkıyor. 20 Haziran - 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında eğitim verecek yaz okulu programında sınırsız pist kullanımı, kayak takım ve kıyafetleriyle 18 saatlik snowboard ve kayak dersleri gibi kapsamlı bir içerik sunuluyor.

Pazar hariç hergün sürecek olan Torium Snowpark Yaz Okulu çerçevesinde programlar sabah 10.00-12.00 ve öğleden sonra 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eğlence alanında 130 kişi, kayak ve snowboard pistlerinde ise 70 kişinin aynı anda yararlanabildiği Snowpark’ta, Yaz Okulu kapsamında her programa maksimum 60 kişi alınacak ve dersler yaş gruplarına göre ayrılacak. Buna göre gün içerisinde 120 kişi farklı saatlerde ders alabilecek. Yaz okulu fiyatları ise kayak takım ve kıyafetleri, 18 saat ders ücreti, sınırsız pist kullanımı dahil olacak şekilde 350 TL olarak belirlendi.

Torium Snowpark”ta yaz okulu dışında ayrıca serin ve keyifli bir yaz mevsimi geçirmek isteyenler için kızaklı tüp kaydırak, 55 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası ve halatlı dağ tırmanışı da bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT