Yusuf Çolak - Mozaik

Tarihler: 16 Temmuz 2013 Salı ~ 18 Temmuz 2013 Perşembe 16, 17, 18 Temmuz 2013

Yer: Sultanahmet

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2013 ~ Tem 18, 2013

El Sanatlarımız BKG ile Feshane ve Sultanahmet’te

Ramazan ayı boyunca BKG, birbirinden değerli el sanatlarımızı ve el sanatçılarımızı Feshane ve Sultanahmet’te gerçekleştirilecek atölye çalışmalarında ziyaretçilerle buluşturuyor.

Kültürel mirasımızın korunması ve tanıtılması için faaliyetlerini sürdüren BKG (Bilkent Kültür Girişimi), geleneksel el sanatlarımızın yaşatılmasına destek olmak amacıyla değerli projelere imza atıyor.

Geleneksel el sanatlarının yaygınlaştırılması amacıyla değerli el sanatı ustaları ve yetkin tasarımcılar ile çalışmalarını sürdüren BKG, Ramazan süresince de Sultanahmet ve Feshane’de çeşitli atölye çalışmaları hayata geçiriyor. Atölye çalışmalarına katılan ziyaretçiler ise 10 TL karşılığında hem eğitim alabiliyor hem de hayata geçirdikleri çalışmaya sahip olabiliyor.

Ramazan süresince her gün 10.00 – 24.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, geleneksel el sanatları ustası Süleyman Çanakçılı ve Eda Özbekkangay ebru sanatı, Pınar Kumcu çini sanatı, Yusuf Çolak mozaik sanatı, Ahmet Karaahmetoğlu cam üfleme sanatı, Pelin Bakırhan boncuk sanatı, Şerif Akşit ise çömlek sanatını icra edecek.

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT