Yüzyılın Mucizesi Pilates…

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 30 Haziran 2009 Salı

Yer: Pilates Studio Form

Nereden Alınır: www.pilatesstudioform.com

Adres: Göktürk Beldesi İstanbul Cad. No:22 Kat:4 İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: (212) 322 46 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 30, 2009
Yüzyılın Mucizesi Pilates…
Uzun ve ince bir silüet, güçlü sırt ve karın kasları, sağlıklı omurga ve eklemler, dingin bir zihin... Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde pilates ile istediğiniz vücuda kavuşmak hiç de zor değil…
Amerika’da yapılmış bir araştırmaya göre 2003 yılında sadece 35 bin insan pilates yaparken, bugün bu rakam 15 milyonu aşmış durumda. Pilatesin bu kadar popüler olmasının sebebi sadece zayıflamak, kalça karın hareketleri ve stretching’den ibaret olmayıp, tedaviye yardımcı etkisi ile tüm omurga ve eklem rahatsızlıklarına iyi gelen, muhteşem bir fitness metodu olmasıdır.

Pilates’in Türkiye’deki en doğru adresi olan ve BBU-Balanced Body University’nin Türkiye’deki tek host side’ı (BBU adına eğitmen yetiştirme programlarını yürüten merkez) olarak çalışan Baps-Body Arts Pilates Studio, eğitmenleri ve çalışma felsefesi ile bu konuda Türkiye deki liderliğini sürdürüyor. Baps, BBU-Balanced Body University eğitmeni olma özelliğine sahip, pilates konusunda sadece egzersiz değil, işin rehabilitasyon kısmıyla ilgili olarak da tam donanımlı uzman bir ekipten oluşuyor. Spesifik olarak pilates üzerine özel eğitimli pilates uzmanları tarafından hizmet veren Baps’in bir diğer ayrıcalığı ise, bünyesinde reformer, cadillac, chair, barel ve diğer küçük pilates ekipmanlarını bulunduran, Türkiye’nin en donanımlı pilates salonu olmasıdır. Baps bünyesinde çalışmakta olan tüm eğitmenler; uluslararası BBU-Balanced Body University sertifikalarına sahiptir.

Tüm dünyada pilates eğitmenleri yetiştiren Balanced Body University’nin (BBU) Türkiye’deki tek merkezi Baps- Body Arts Pilates Studio, 2008 yılında en fazla eğitmen yetiştiren host side olarak dünya birinciliğini almıştır. ABD, Almanya, İtalya, Fransa, Japonya, Avustralya ve tüm Avrupa ülkelerini geride bırakarak birinci olan Baps’ta, geleneksel pilates metoduyla günümüz fitness modifikasyonlarından oluşmuş bir sentez sunuluyor. Kişiye özel hazırlanmış programların yanında, ikili ve üçlü gruplara reformer dersleri ve mat üzerinde uygulanan grup matwork dersleri veriliyor.

Baps’ın kurucusu ve Pilates Master Trainer olan Taha Erpulat, “en büyük endişem İnsanların Pilates egzersizlerini tv de izledikleri ile sınırlı olduğunu sanmaları. Halbuki Pilates özel ekipmanları ile çok detaylı ve kişiye özel vucut analizleri sonucu oluşturulan doğru nefes kullanmayı ve farkındalığı geliştiren bir egzersiz metodudur.” diyor. “Sadece kozmetik görüntü değil...” diyerek ekliyor Baps kurucularından Serra Erpulat “Pilates zihin-beden bütünlüğünü sağlayarak kişinin günlük yaşantısındaki kaliteyi gözle görülür biçimde etkiliyor.” Baps’ın kurucu ortakları Serra ve Taha Erpulat, ayrıca Türkiye’deki pilates eğitmenlerini BBU-Balanced Body University sertifika programıyla eğitip, stüdyo açmak isteyenlere de danışmanlık veriyorlar.

Yüzyılın mucizesi pilates, 2006 yılında Bebek’te açılan Baps-Body Art’s Pilates Studio ismiyle başarılı bir şekilde hizmet veriyor. 2008 yılı başında açılan Baps – Erenköy şubesi ise bu başarının ikinci halkası olarak hizmet vermeye başladı.Pek yakında İzmir ve Ankara yeni studiolar açmaya hazırlanan Baps, Türkiye deki ilk şubeleşmiş pilates studio olma özelliğini elinde bulunduruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT