İlişkiler

Tarihler: 30 Kasım 2002 Cumartesi ~ 30 Kasım 2002 Cumartesi 30 Kasım Saat: 15.30

Yer: Atatürk Kültür Merkezi, Taksim

Ücret: 3-4-6-8 Milyon TL.

Nereden Alınır: Atatürk Kültür Merkezi

Adres: Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 56 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2002 ~ Kas 30, 2002
Eser: S. Rahmaninov - P. İ. Çaykovski
2 perde, bale
İstanbul Devlet Opera ve Balesi`nin sahneye koyduğu "İlişkiler" balesi, 1900`lü yıllarda yaşanan ilişkiler, 2000`li yıllara girdiğimiz şu günlere dek, yüzyılı geçmiş olmasına rağmen dünyanın değiştiremediği duygularla yaşanan bir öykü sadece.
Aşk, ihtiras, sevgi, mutluluk!Tüm yaşananlar aynı. Sadece zamanlar, mekanlar ve yaşayanlar farklı. Onlar bizlerden biri. Duygular bizim duygularımız gibi. Onlar biz, biz de onlar gibiyiz.Sadece zamanlar, mekanlar ve yaşayanlar farklı.
İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Dance Europe dergisinin 2001 yılı içinde seçtiği en iyi şef koreograftan biri olan Mehmet Balkan’ın koreografisini yaptığı "İlişkiler" balesini 20 Nisan`dan itibaren sahnelemeye başlıyor. "İlişkiler" balesinin müzikleri Rus bestecileri Çaykovski ve Rahmaninov`un eserlerinden derlenmiş. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrasını şef Elşad Bagirov yönetiyor. Eserin metni ve dramaturjik çalışması Japon sanatçı Junko Hikasa`ya, dekor ve kostümleri ise Alman sanatçı Olaf Zombeck`e ait. Eseri sahneye Lale Balkan ve Junko Hikasa birlikte koydular. Işık düzenlemesini Bülent Darcan yaptı.
İnsanlararası dramanyn anlatıldığı balede başlıca rolleri Oktay Keresteci, Hülya Aksular,İlke Kodal, Tatiana Egeli, Onur Tugay, Arkın Zirek, Berk Sarıbay, Sibel Sürel, Tülay Yalçınkaya, Selim Borak, Ebru Cansız ve Murat Akaoğlu paylaşıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT