Los Vivancos

Tarihler: 19 Aralık 2014 Cuma ~ 20 Aralık 2014 Cumartesi 19, 20 Aralık Saat:20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2014 ~ Ara 20, 2014
Los Vivancos

Flamenkonun prensleri Los Vivancos, "7 Hermanos" ve "Aeternum" gösterilerinin en iyi bölümleri ile 19-20 Aralık'ta CRR Konser Salonu'nda!

Bağlılık yemini... Okuma yazmayı bile öğrenmeden enstrüman çalmaya başlayan, aynı kanı taşıyan, flamenko ateşiyle sahneleri yakan 7 kardeşin dans yemini...

Sihir dolu ve senfonik müziklerle zenginleşen, epik bir flamenko gösterisi olan “Aeternum”, dansseverlere doğaüstü olayları ve limitlerini sorgulayan bir dans şöleni sunuyor. "Eğer şahinin yazgısı göğün en yükseklerine uçmaksa, bizim yazgımız da birlikte dans etmek" diyen Los Vivancos, çocukluklarından bu yana hep birlikte dans eden yedi kardeşten oluşuyor. 

Los Vivancos üyeleri, küçükken ailelerine yaptıkları gösterileri birlikte gittikleri Barselona Dans Konservatuvarı’yla profesyonel alana taşıdılar. Okul sonrası bir süre solo kariyer sürdüren kardeşler, ayrı ayrı da başarılı çalışmalara imza attılar. Eğitim hayatları Madrid’den Londra’ya, Vancouver’dan Hollanda’nın ünlü Bale Tiyatrosu’na uzanan Los Vivancos üyeleri, 2004’te bir araya gelip Los Vivancos’u kurdular ve o günden bu yana katıldıkları televizyon programları, festivaller ve ABD, Hollanda, Belçika, İngiltere, Kanada, Kolombiya, Fransa ve İspanya’da gerçekleştirdikleri özel gösterileriyle dinamizmleri, teknikleri ve uyumlarıyla izleyenlere unutulmaz ve keyifli anlar yaşatıyorlar. 

7 kardeşin öyküsünü anlattıkları gösterileri “7 Hermanos” ile dünyayı dolaşan ve 30 ülkede milyonlarca kişiye ulaşan Los Vivancos, yeni gösterileri “Aeternum” ile sihirli bir atmosfer sunarak senfonik müzikler ile muhteşem bir flamenko şöleni sunuyor. Los Vivancos tarafından bestelenen birbirinden güzel müziklerin prodüksiyonu sinema severlerin Goya ödüllü "The Orphanage" (2007) ve "Julia's Eyes" filmlerinin müziklerinden tanıdığı Fernando Velazquez imzalı... 

100’ü aşkın müzisyeni ile Budapeşte Senfoni Orkestrası tarafından kaydedilen müzikler şovu destansı bir gösteriye çeviriyor. Gösterinin sanat danışmanı ünlü "Cirque du Soleil" ile adını duyuran Daniele Finzi Pasca ile Julie Hamelin ve grubun kendisi... Daha önce "Corteo" adlı gösterisi ile büyük övgüler alan Daniele Finzi Pasca Los Vivancos için de harikalar yaratıyor.

Los Vivancos dünyada ilk kez, "7 Hermanos" ve "Aeternum" gösterilerinin en iyi bölümlerini sergiledikleri "Best Of" gösterileri ile 19-20 Aralık'ta CRR'de!

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Konser başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT