Mata Hari Balesi

Tarihler: 09 Nisan 2010 Cuma ~ 11 Nisan 2010 Pazar 9-10 Nisan Saat: 21.00, 11 Nisan Saat: 15.00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori: 90,00 TL , 2. Kategori: 70,00 TL, 3. Kategori: 50,00 TL, 4. Kategori: 40,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Türker İnanoğlu Maslak Show Center Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457, Darüşşafaka Kampüsü yanı Maslak, Sarıyer İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2010 ~ Nis 11, 2010

ST.PETERSBURG BALESİ VE MARIINSKY TİYATROSU’NUN YILDIZLARI’NDAN “MATA HARİ” BALESİ
9-10-11 Nisan’da TİM MASLAK SHOW CENTER’DA

Efsane Casus, Bale Dünyasının Yıldızlarıyla 21.Yüzyıla Göz Kırpıyor!
20.Yüzyılın hakkında en çok konuşulan kadınlarından Mata Hari, St.Petersburg Balesi’nin tecrübeli dansçıları ile Mariinsky Tiyatrosu’nun baş balerinlerinden ve dünya bale sahnelerinin tartışmasız en büyük yıldızlarından biri kabul edilen Julia Makhalina’nın eşsiz performansıyla İstanbul’a konuk oluyor.

Dünya prömiyeri 23 Mayıs 2007’de St. Petersburg’da yapılan Mata Hari, geçmiş, gelecek ve bugünü bir araya getiren büyülü bir karışım. Muhteşem dekor ve kostümleri, etkileyici müzik ve ışık tasarımıyla gerçekle düşü, doğu ile batıyı, tiyatroyla dansı birleştiren bir sentez.

Rusya’nın en başarılı genç kuşak koreograflarından kabul edilen, St. Petersburg Balesi ve St. Petersburg Devlet Müzikal Komedi Tiyatrosu’nun baş bale yönetmeni Vladimir Romanovskiy tarafından sahneye uyarlanan gösteri, eşiyle gittiği uzak doğuda öğrendiği gizemli Hint Dansları sayesinde şöhrete kavuştuğu Avrupa sahnelerinde, Cava dilinde “Şafağın Gözü” ismini kullanan Margaretha Geertruida Zelle (1876 - 1917)’nin hayatına ilişkin sırlara da ışık tutuyor.

Romanovskiy’nin gelenekselden uzak modern yaklaşımı, oryantal dansların büyüsünü Arjantin tangosunun ihtirasıyla, klasik baleyi 20.yüzyıl Avrupa müzikleriyle buluşturuyor. Rusya Devlet Sanatçısı ünvanı ve şeref madalyası sahibi, bale dünyasının birçok prestijli ödülüne layık görülmüş Julia Makhalina’ya sahnede eşlik eden diğer bir yıldız ise Mariisnky Tiyatrosu’nun şeref madalyalı solist sanatçısı Ilya Kuznetsov.

Mata Hari Balesi, Rusya’dan sonra dünyada ilk kez Türkiye’de… Bale dünyasının en başarılı solist sanatçılarından Makhalina’nın tarihin gizemli sayfalarına balenin büyüsü ile renk katacağı bu muhteşem gösteriyi kaçırmayın.

www.timshowcenter.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT