Moskova Devlet Akademik Klasik Bale

Moskova Devlet Akademik Klasik Bale

Tarihler: 23 Aralık 2017 Cumartesi ~ 23 Aralık 2017 Cumartesi 23 Aralık 2017 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 160.00 TL 2. Kategori - 140.00 TL 3. Kategori - 120.00 TL 4. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2017 ~ Ara 23, 2017
Balenin Mücevherleri yeniden TİM Show Center’da…

Rus balesinin en seçkin bale topluluklarından biri olan Moskova Devlet Akademik Klasik Bale Tiyatrosu, ölümsüz eser “Kuğu Gölü” ile 22-23-24 Aralık tarihlerindeKültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da…

Her yıl olduğu gibi bu sene de İstanbullu bale severler Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da buluşuyor. TİM Show Center’da ilk kez sahne aldıkları 2015 yılında büyük beğeni toplayan Moskova Devlet Akademik Klasik Bale Tiyatrosu, 22-23-24 Aralık tarihlerinde P.I. Çaykovski’nin ölümsüz eseri Kuğu Gölü ile yeniden İstanbul seyircisinin karşısında olacak. 

Moskova Devlet Akademik Klasik Bale Tiyatrosu, klasik baleye getirdiği yenilikler, kullanılan olağandışı bale formları, farklı dans teknikleri ve zengin repertuarıyla kısa zamanda dünyanın en çok tanınan bale gruplarından biri haline geldi. Romeo ve Jülyet, Don Kişot, Sindirella, Fındıkkıran, Spartaküs, Kamelyalı Kadın, Uyuyan Güzel gibi 20’den fazla dünyaca ünlü eseri başarıyla sahneleyen topluluk “Balenin Mücevherleri” olarak kabul ediliyor. P.I. Çaykovski’nin ölümsüz eseri Kuğu Gölü temsilinde ise, Bolşoy Balesi’nin gözde dansçılarından Diana Kosyreva baş balerin olarak TİM Sahnesi’nde yerini alacak. 

Temaları ifade ediş biçimi, mükemmel tekniği ve baş balerinlerin büyüleyici performanslarıyla Avrupalı, Amerikalı ve Rus eleştirmenlerin ilgi odağında yer alan Moskova Devlet Akademik Klasik Bale Tiyatrosu bugüne kadar Rusya’da 200 şehirde, dünya çapında ise 30’dan fazla ülkede sahne aldı. 22-23-24 Aralık tarihlerinde ise yeniden TİM Show Center’da bale severleri büyülemeye hazırlanıyor.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görnmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT