Sexteto Solo Tango: Legends of Tang

Sexteto Solo Tango: Legends of Tang

Tarihler: 05 Mart 2017 Pazar ~ 05 Mart 2017 Pazar 05 Mart 2017 19:30

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 60.00 TL 4. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2017 ~ Mar 5, 2017
Sexteto Solo Tango Show Grubu “Legends of Tango” ile ilk kez TİM Sahnesi’nde!

Arjantinli Tango Show Grubu Sexteto Solo Tango, “Legends of Tango” adlı gösterisiyle Türkiye’de ilk kez 5 Mart Pazar akşamı Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da sahne alacak! Gruba Moskova’da kurulmuş olan Arjantin-Rusya Tango Orkestrası eşlik edecek.

Kendini tango müziğine adamış Arjantinli ve Rus müzisyenlerden oluşan ve Astor Piazzolla, Osvaldo Pugliese, Juan D'arienzo gibi büyük müzisyenlerin şu anda Avrupa’daki en iyi temsilcilerinden olan Sexteto Solo Tango Grubu "Tango Altın Çağı" müziğini içeren bir repertuara sahip. Grup, 2010 yılının Ekim ayında İtalya'daki en prestijli yarışmalardan "Citta de Castelfidardo" adlı uluslararası yarışmada "Piazzollas Music" kategorisinde birincilik ödülü aldı. 

Avrupa’nın ve dünyanın en büyük tango festivallerinde öncü orkestra olarak çalan Sexteto Solo, uluslararası birçok ödülü kazanarak adından sıkça söz ettirdi. Ödül aldıkları bazı festivaller: Milonguero Nights (Moskova, Rusya), Sabor del Tango (Yalta, Rusya), White Nights Festival (Russia, Saint-Petersburg), Tangomagia (Amsterdam, Hollanda), Brussels Tango Festival (Brüksel, Belçika), Tango Embrace (Berlin, Almanya), Pentecost Festival (Karlsruhe, Almanya), Dresden Tango Fest (Dresden, Almanya), Roma Tango Congress (Roma, İtalya), Pisa Tango Festival (Pisa, İtalya), Zucca Tango Festival (Milano, İtalya), Siracusa Tango Festival (Siracusa, İtalya), Tarbes Tango Festival (Tarbes, Fransa), Tango Element (Baltimore, ABD), Shanghai Tango Festival (Şangay, Çin), Misterio Tango Festival (Buenos Aires, Arjantin).

Sexteto Solo Tango, Türkiye’de ilk kez 5 Mart Pazar akşamı TİM Show Center’da sergileyeceği "Legends of Tango" gösterisiyle muhteşem bir şova imza atacak.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Etkinlik başladıktan sonra seyirci alımı ilk alkıştan sonra yapılacaktır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT