St. Petersburg Bale Tiyatrosu

Tarihler: 16 Mart 2018 Cuma ~ 16 Mart 2018 Cuma 16 Mart 2018 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 160.00 TL 2. Kategori - 140.00 TL 3. Kategori - 120.00 TL 4. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2018 ~ Mar 16, 2018
TİM Show Center’da Bale Festivali! Dünyaca Ünlü Bale Topluluğu Saint Petersburg Ballet Theatre (SPBT),16-18 Mart tarihlerinde yeniden TİM Show Center’da…

Dünyaca ünlü bale topluluğu Saint Petersburg Ballet Theatre (SPBT), yeniden İstanbul’a geliyor.  Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel gösterileri ile yeniden 16-18 Mart tarihlerinde Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da sanatseverlerle buluşacak.

Bale severlerin büyük bir ilgiyle karşıladığı ve övgüler yağdırdığı, dünyadaki en önemli klasik bale topluluklarından biri olan Saint Petersburg Bale Topluluğu (SPBT) Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel ile 16-18 Mart tarihleri arasında TİM Sahnesi’nde izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. 1994 yılında Konstantin Tachkin tarafından kurulan Saint Petersburg Bale Topluluğu, 6 kıtada, yılda 200’den fazla gösteriye imza attı. Londra’daki ünlü Coliseum ve Royal Albert Hall, Paris’teki Champs - Elysées Théatre, Tokyo'daki Bunkamura Hall, Taipei ve Pekin’deki Ulusal Tiyatrolar gibi dünyanın en prestijli salonlarında gösteri yaparak dünya basınının ilgi odağı haline gelen topluluk İstanbul’da da TİM Show Center’da bale severlerin karşısına çıkacak. 

Repertuarında;  Don Kişot, Paquita, Fındıkkıran, La Bayadère, Romeo ve Juliet gibi dünyaca ünlü koreografilerin yer aldığı Saint Petersburg Bale Topluluğu, 16-18 Mart tarihleri arasında birbirinden değerli iki ölümsüz eser Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel ile TİM Show Center’da sahne alacak.

Gösteri programı
16 Mart  Cuma 21:00 - Kuğu Gölü
17 Mart Cumartesi 21:00 - Kuğu Gölü
18 Mart Pazar 15:00 - Uyuyan Güzel

Türker İnanoğlu Maslak Show Center hakkında
TİM Show Center,  son sistem teknolojiyle donatılmış 1.800 kişilik ana salonu, 400 kişilik tiyatro salonu, geniş fuaye alanı, 4 adet sinema salonu, 1 adet VIP sinema salonu, birbirine bağlanabilir şekilde tasarlanmış 4 adet toplantı odası, VIP Restaurant’ı ve 600 araçlık otoparkı ile kültür ve sanatın merkezi olarak faaliyettedir. Benzersiz mekan özellikleri ve hizmet anlayışıyla, marka, kurum ve firmaların; konser, parti, film galaları, canlı yayınlar, uluslararası kongre ve seminerler, sergiler, festivaller, marka ve ürün lansmanları gibi özel proje ve aktiviteleri için de hizmet vermektedir. Ayrıca bir çok yerli ve yabancı sanatçıya, show ve müzikallere ev sahipliği yapmaktadır. Türkiye’de Kültür Bakanlığı’nca verilen ilk "Kültür Girişim Belgesi"nin sahibi olan TİM Show Center, kaliteden ödün vermeden gösteri sanatları dünyasında ilklere imza atmayı misyon edinmiştir.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Organizasyon şirketi programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkıını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT