Dinozorlar İstanbul’u İstila Edecek!

Tarihler: 05 Ekim 2014 Pazar ~ 26 Ekim 2014 Pazar

Yer: Trump Kültür ve Gösteri Merkezi

Adres: Karkuyusu Sok. Kuştepe Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2014 ~ Eki 26, 2014

Jurassic Park efsanesi canlanıyor, çocuklar Jurassic Adventures ile dinozorlarla tanışıyor.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu sizleri, yeni bir aile şovuna daha davet ediyor. Dinozorların varlığını sürdürdüğü sihirli bir dünyayı, dinozor parkında doğan ilk bebek dinozorun maceraları ile günümüze taşıyan Jurassic Adventures, Türkiye’de çocuklarla buluşuyor. Bugüne kadar Avrupa’nın birçok şehrinde çocuklara benzersiz maceralar yaşatan gösteri, Türkiye’ye ilk kez geliyor.

5 Ekim – 26 Ekim tarihleri arasında Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde Türkçe olarak gösterilecek olan Jurassic Adventures, ülkemizde ve tüm dünyada Ekim ayında kutlanan Uluslararası Dinozor Ayı’nda çocuklara gerçek dinozorlarla buluşma fırsatı sunuyor. Sahne üzerinde oluşturulan Jurassic tema dekorlarıyla, gerçekçi ses ve görüntü efektleriyle büyüleyici bir deneyim yaşatan Jurassic Adventures, hayal dünyasının en fantastik kahramanları olan dinozorları, çocukların gerçek dünyasına taşıyor. Sunduğu eğlencenin yanı sıra çocukların gelişimini de sağlayan gösteri; kültür, eğlence, duygu ve tarih öncesi çağlar ile ilgili dikkat çekici bilgiler içeriyor.

Jurassic Adventures biletleri www.biletix.com adresinden ya da Biletix gişelerinden satın alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT