1. Türkiye Uluslararası Salsa Geceleri / Welcome Party

Tarihler: 10 Haziran 2004 Perşembe ~ 10 Haziran 2004 Perşembe 10 Haziran Perşembe Saat 22:00

Yer: Alegria

Ücret: 29 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix gişeleri, www.biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 ve www.salsaturkey.com

Adres: İstiklal Caddesi Akarsu Sokak Mısır Apt. No: 1-2-4-5 Galatasaray / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 13 06 - 249 53 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2004 ~ Haz 10, 2004
İstanbul’da muhteşem bir yaz haftasonu. - 1. Turkiye Uluslarararsı Salsa Kongresi/İstanbul

Bu yaz İstanbul’daki tek “exclusive” Salsa aktivitesi..
HAZİRAN, 2004 (İSTANBUL - TÜRKİYE) - Allegria, Unigroup & Con Amor Int. Dance Studios. 11-13.Haziran.2004 tarihleri arasında İstanbul Princess Hotel’de düzenleyecekleri Salsa kongresini gururla duyururlar. Söz konusu hafta sonu, Londra, Los Angeles (ABD), İspanya, Hollanda, Kuraçao, St. Eustatius ve Türkiye’den gelecek olan ve dünya çapında ün kazanmış eğitmenler tarafından verilecek olan workshoplar, muhteşem geceler, gösteriler, canlı performanslar, yarışmalar ve İstanbul içi turistik gezileri içerecektir.

Allegria, Unigroup & Con Amor Int. Dance Studios, yeteneklerini, İstanbul Princess Otel Ortaköy’de bulunan Hayal Kahvesi&Rock House’da düzenlenecek olan İstanbul 1. Uluslar Arası Salsa Kongresi’ni gerçekleştirmek için bir araya getirdiler. Prıncess Hotel aynı zamanda, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna gibi dinlendirici aktiviteleri de sunmaktadır (bkz. www.salsaturkey.com). Otel aynı zamanda gizemli İstanbul şehrine, alış-veriş merkezlerine, seçkin lokantalara, boğaz turlarına kolay ulaşımı ile de dikkati çekmektedir.

Bu etkinlik, her türlü seviyelerde verilecek olan toplam 35 dans workshop’u, bolca gösterinin yer alacağı, Türkiye’nin en iyi salsa DJ’lerinin ve aynı zamanda Karayipler’den, Dominik Cumhuriyeti’nden gelecek olan Romy Rick Y La Banda Fruta Nueva’nin bütün gece boyunca müzik yapacağı 6 adet salsa dans partisi (Avrupa’da dans edin ve after parti ile Asya’da eğlenin) sunmaktadır. Gün boyunca ve gece boyunca, başlangıç, orta ve ileri düzeyler için ve dans grupları için uluslar arası salsa dans yarışmaları olacaktır.

Etkinliğe hazırlık, uluslar arası hocalarımız, davetlilerimiz ve sınırlı sayıdaki parti biletlerini alma fırsatı olacaklar için 10.Haziran.2004 Perşembe gecesi Alegria’da yapılacak olan bir hoş geldin partisi ile yapılacaktır.

Etkinliğin startı tam anlamıyla, 11.Haziran.2004 Cuma gecesi yapılacak olan açılış partisi ile verilecek olup bitişi ise 13.Haziran.2004 Pazar günü yapılacak kapanış partisi ile yapılacaktır.

Tüm rezervasyonlar www.salsaturkey.com adresinden yapılabilmektedir. Etkinlik biletlerini ayrıca Biletix gişelerinden de edinebilirsiniz www.biletix.com

Yarışmalara Katılmak için www.salsaturkey.com a tıklayınız.

BİLET FİYATLARI:
Tek Günlük ve Welcome Party: 29.000.000 TL
After Party: 20.000.000 TL
Workshop: 39.000.000 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT