1. Uluslararası Türkiye Salsa Festivali

Tarihler: 22 Haziran 2007 Cuma ~ 24 Haziran 2007 Pazar 22-23-24 Haziran 2007

Yer: İstanbul Arena

Ücret: Ayrıntılı bilgi için: www.turkeysalsafest.com

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Etinlik akşamı giriş gişesinden

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi G-52 No:30 Maslak Maslak İstanbul

Telefon: (212) 328-05-05, www.istanbularena.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2007 ~ Haz 24, 2007
Dünya salsa yıldızları İstanbul’da buluşuyor
TÜRKİYE’NİN İLK ULUSLARARASI SALSA FESTİVALİ HAZİRAN’DA

Salsa ateşine Türkiye ilk kez uluslararası bir festivalle katılıyor. İlk “yerli yapım salsa festivali” 1. Turkey Salsa Fest, 22-24 Haziran tarihlerinde İstanbul’da Mundo Latino ve Salsa-UK organizasyonu ve Istanbul Arena @ Refresh the Venue işbirliği ile gerçekleşiyor. Festivale dünyaca ünlü dansçılar katılıyor.

1. Türkiye Salsa Fest, dünyanın dört bir yanından yüzlerce dansçı ve dans sevdalısını 22-24 Haziran tarihleri arasında Istanbul Arena @ Refresh the Venue da buluşturuyor. Festivalin açılış partisi 22 Haziran tarihinde Sürmeli Otel’inde gerçekleşiyor.

Dans atölyelerini, salsa yıldızlarının gösterilerini, partileri ve uluslararası bir salsa yarışmasını içeren festivali Türkiye’ye kazandıran, Latin dansı meraklılarının yakından tanıdığı, alanında birçok ilki gerçekleştiren Mundo Latino. Festivalin organizatörleri arasında dünyanın en tanınmış salsa organizatörü Paul Young da var.

Bu tip kongre ve festivallerin, dünyanın her yanından salsa tutkunlarını bir araya getirdiğini belirten Mundo Latino’nun kurucusu, eğitmeni ve dansçısı Yonca Gülgeç, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek böylesine büyük çaplı uluslararası bir etkinliğin duyurusunun, ilk olarak 2006 Eylülü’nde İngiltere’de Paul Young tarafından düzenlenen 6.Uluslararası Salsa Kongresi’nde yapıldığını söylüyor.

Gülgeç, genç yaşına rağmen çok önemli başarılara imza atan Türk salsası adına çok önemli bir organizasyonun müjdesini verirken, Mundo Latino’nun diğer kurucusu, eğitmeni ve dansçısı Mehmet Ceyhan, Türk ve dünya salsasını buluşturacak bu büyük etkinliğin sektörün önünü açacak adımlar atılmasına vesile olacağını söylüyor.

İNGİLTERE’DEN ROMANYA’YA…
1. Turkey Salsa Fest, duyulur duyulmaz yoğun bir taleple karşılaştı. Başta komşu ülkeler olmak üzere tüm dünyadan çok olumlu tepkiler alan festivale katılacak ülkeler arasında İngiltere, Hollanda, Belçika, Almanya, Hong Kong, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İsrail, Romanya, Bulgaristan ve Kıbrıs var.

Dünyaca ünlü eğitmen ve dansçıların şovlarıyla renklenecek 1.Turkey Salsa Fest’e, ismini yalnızca yaşadığı ABD’de değil, tüm salsa dünyasında altın harflerle yazdıran uluslararası salsa dansçımız Burcu Hürtürk ile birlikte Johnny Vasquez, Salsa Dance Squad, Juan Matos&Fogarate Dance Project, Tony Lara, Dj. Lubi gibi salsanın dünya çapındaki yıldızları ve dj.leri katılacak.
Ayrıntılı bilgi için: www.turkeysalsafest.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT