2. Street Dans Festivali

Tarihler: 17 Mayıs 2009 Pazar ~ 17 Mayıs 2009 Pazar 17 Mayıs 2009 Pazar

Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Salonu

Nereden Alınır: www.streetdancecarnival.com

Adres: Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2009 ~ May 17, 2009
DÜNYACA ÜNLÜ DANS KOREOGRAFI ESTECA NOYA 2. STREET DANS KARNAVALINA KONUK OLUYOR…
Geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören “Street Dans Karnavalı”nın ikincisi, bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Salonu’nda düzenlenecek.

Genel koordinatörlüğünü “Duygu Etikan”ın yaptığı karnaval, ülkemizdeki genç street dansçıların ve koreografların yeteneklerini sergileyerek, dansın sunduğu özgürlükçü tavrı görsel bir şölen ile kitlelere duyurmayı amaçlıyor. “Street Dans”, Hip Hop, Break, Jazz, Funk, Dancehall gibi dans stillerini içinde barındıran, 21.yüzyılın en popüler dans türlerinden birisi.

Street dansın öncülerinden olan Michael Jackson, Janet Jackson, Paula Abdul, Madonna, Britney Spears, Beyonce gibi ünlüler, bu dansı tüm sahne şovlarında sergiliyorlar.
İzleyiciler, gösteri boyunca, Türkiye`nin beatbox şovunun önde gelen isimlerinden TAPEMAN’i ve ülkemizin başarılı genç müzisyenlerden ALPER KARAOT’u dinleme şansını yakalayacaklar. ABDA, BE ONE PROJECT, DANCEHOLIC, ELECTRO BALANCE, IRVING RESURRECTION, HİPNOTİK, ORGANIC TECHNOLOGY, ROXANA MENZIES, VOLKAN GARZAN ve YERLEBİR PROJE TOPLULUĞU’nu izlerken yerlerinde duramayacaklar.

Türkiye`nin değişik illerinden gelecek bu seçkin street dansçıların , koreografların ve müzisyenlerin yanı sıra, karnavalda, Hollandalı dünyaca ünlü dans koreografı ESZTECA NOYA, New York Broadway Dance Centre`dan MELISSA HENRY ve KAT DIEME gibi yabancı sanatçılar da şovları ile yer alacaklar.

Ayrıca gösteri geleneğinde yepyeni bir yol açan efsanevi ritm ve dans grubu STOMP, “Süpürgeler” isimli unutulmaz dansları ile sinevizyon ekranından karnavala renk katacak.
Dans tutkunları, program ve ayrıntılı bilgiye www.streetdancecarnival.com web adresinden ulaşabilirler.

Etkinlik Tarihi: 17 Mayıs 2009 Pazar
Saat: 20.30
Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Gösteri Salonu ( Beşiktaş )

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT