American Dance Theatre Odyssey - Modern Romeo Juliet

Tarihler: 27 Mart 2013 Çarşamba ~ 31 Mart 2013 Pazar Saat: 21:00 - 30 Mart Cumartesi 15:00 - 21:00

Yer: Tim Show Center

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tim Show Center gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2013 ~ Mar 31, 2013
American Dance Theatre Odyssey - Modern Romeo Juliet

AMERICAN DANCE THEATRE ODYSSEY - ROMEO & JULIET TODAY
Dünyanın en ünlü aşk hikayesinin modern zamanlara uyarlanmış dans versiyonu 27 - 31 MART’TA TİM SHOW CENTER’DA…

Dünyanın en ünlü aşk hikayesi, Shakespeare’in ölümsüz eseri Romeo ve Juliet‘in kahramanlarının trajik öyküsü, Verona‘da yaşanmış ve bu güne kadar sayısız şiir, film, bale ve tiyatro eserine konu olmuş. Amerika’nın en iyi dans tiyatrolarından AMERICAN DANCE THEATRE ODYSSEY, hikayenin günümüze uyarlanmış ve modern şehirde geçen versiyonunu grubun kurucusu Derry Yeager ve Eldon Johnson’ın koreografisiyle 27 – 31 Mart’ta İstanbul’da ilk kez TİM SHOW CENTER’da sahneleyecek. 

1994 yılında, ABD’nin köklü bale topluluklarından Ballet West’in eski baş dansçılarından, koreograf ve TV/Sinema sanatçısı Derryl Yeager tarafından Utah’ta kurulan AMERICAN DANCE THEATRE ODYSSEY, teatral dans alanında kaliteli eğlence ve sanatsal mükemmeliyet anlayışını birleştirme amacıyla yola çıktı. Gerek özgün gerekse yeniden yarattıkları sahne prodüksiyonlarında kullandıkları güncel sosyal konular ve müzikler ile her yaştan izleyicide heyecan uyandırmayı başaran ODYSSEY, teatral dansın geniş kitlelere ulaşmasında önemli bir yere sahip oldu. 2006’dan bu yana her yıl Utah eyaletinin en iyi dans grubu seçilmeyi başaran topluluğun bünyesinde bale, jazz, modern dans, salon dansları ve hip hop gibi çok çeşitli dans stillerinin her birinde yetkinliklerini kanıtlamış 30 dansçı yer alıyor. 

Dansı elit bir eğlence tarzı olmaktan çıkarıp her kesimden insanın hoşlanabileceği eserler yaratmayı başaran topluluğun İstanbul’da sergileyeceği “Romeo + Juliet Today”, adından da anlaşılacağı üzere, tüm zamanların en büyük tiyatro yazarı William Shakespeare’in ölümsüz eseri Romeo ve Juliet’ten esinleniyor. Yönetmenliğini Derryl Yeager’ın, koreografisini grubun baş dansçılarından Eldon Johnson’ın üstlendiği, aralarında Derryl Yeager, ‘So You Think You Can Dance’ finalistlerinden Ashleigh ve Ryan Di Lello’nun da bulunduğu birçok ünlü koreografın katkıda bulunduğu bu heyecan verici gösteride, Eminem, Christina Aguilera, Lady Gaga, Enya, Snow Patrol, Ricky Martin, Beyoncé, Justin Timberlake, Nelly Furtado, Tracy Chapman ve daha birçok ünlü şarkıcının seslendirdiği parçalar eşliğinde hayat bulan hip hop, latin ve salon dansları, bu dünyaca ünlü aşk hikayesini günümüze taşıyor. Orijinal eserde Jüliet’in ailesi Kapületler (Capulets) burada Latin/Salon dansı grubu Kapütenler (Caputans), Romeo’nun ailesi Montegüler (Montagues) ise hip hop grubu Monte Krew’lar olarak çıkıyor karşımıza. Yapımda kullanılan ışık teknikleri ve yaratıcı sahne tasarımı da, yüzyıllara meydan okuyan bu ölümsüz aşk hikayesinin günümüzdeki çete savaşlarına uyarlanmasına kuşkusuz önemli bir katkıda bulunuyor.

Nesiller boyu saygı duyulan ölümsüz bir aşk hikayesini coşku dolu ve yaratıcı bir koreografiyle birleştiren bu performans mutlaka kalbinize dokunacak ve izlerken yerinizde duramayacaksınız. 

Gösteri Programı
27 Mart Çarşamba Saat: 21.00
28 Mart Perşembe Saat: 21.00
29 Mart Cuma Saat: 21.00
30 Mart Cumartesi Saat:15.00 ve 21.00
31 Mart Pazar Saat: 15.00

- Fotoğraf makinası, video kamera kesinlikle içeriye alınmayacaktır.
- 6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır.
- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT