Antonio Gades Topluluğu

Tarihler: 17 Mayıs 2015 Pazar ~ 17 Mayıs 2015 Pazar 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 113.50 TL 2. Kategori - 83.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 60 yaş üstü bileti - 43.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2015 ~ May 17, 2015

Efsane flamenko dansçısı Antonio Gades'in adını yaşatan ve unutulmaz başyapıtlara imza atan Antonio Gades Topluluğu, "Fuego" gösterisi ile 17 Mayıs'ta CRR Konser Salonu'nda!

Prosper Merimee'nin "Carmen" eserinin dans uyarlamasından, Federico Garcia Lorca'nın meşhur "Kanlı Düğün" eserine kadar çalışmalarıyla tüm dünyada efsane haline gelmiş olan Antonio Gades, 2004 yılında aramızdan ayrılmadan kısa bir süre önce kurduğu vakıf ile mirasını bugünlere ulaştırıyor. Yıllarca Gades ile dans etmiş Stella Arauzo'nun sanat yönetmenliğinde ve yine yıllarca orkestranın sağ kolu ve ışıkçısı olan Dominique You'nun teknik yönetmenliğinde Gades, bu kez topluluğu ve dansçılarıyla yaşıyor.

Antonio Gades Topluluğu "Fuego" gösterisinin dünya turnesi kapsamında 17 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey'de...

Federico Garcia Lorca'nın Kanlı Düğün'e yaptığı dans uyarlamasından Suite Flamenca'ya dans dünyasına birçok başyapıtlar kazandıran dünyanın en ünlü flamenko dansçılarından ve koreograflarından olan Gades, tüm enerjisini ve ruhunu kendi topluluğu ve dansçılarıyla yaşatmaya devam ediyor.

Tüm zamanların en ünlü flamenko dansçılarından ve koreograflarından biri olan Antonio Gades, 2004 yılında aramızdan ayrılmadan önce mirasını devam ettirmek, İspanyol dansını tüm dünyaya ulaştırmak için bir vakıf kurarak ruhunu ve eserlerini yaşatabilecek bir oluşuma imza attı. Gades ile dans etmiş Stella Arauzo'nun sanat yönetmenliğinde ve yine yıllarca orkestranın sağ kolu ve ışıkçısı olan Dominique You'nun teknik yönetmenliğinde Gades bu kez topluluğu ve dansçılarıyla yaşıyor.    

Gades'in İspanyol kültürünü ve geleneklerini estetik bir dille sahneye taşıdığı eserlerini adını taşıyan topluluğuyla devam etmiş oluyor. Topluluk büyük beğeni kazanan meşhur Carmen, "Kanlı Düğün" ve "Suite Flamenca" ile tüm dünyayı gezmeye devam ederken "Fuego" gösterisi ile unutulmaz performanslara imza atıyor.    

1989 yılında Paris'te Chatelet Tiyatrosu'nda ilk kez sahnelenen "Fuego", 25 yıl sonra Madrid'teki gösterimi ile tekrar hayat bularak yoluna devam ediyor.

Manuel de Falla'nın ölümsüz eseri El Amor Brujo'dan esinlenerek Carlos Saura tarafından Bodas de Sangre ve Carmen ardından çektiği 3. filmde Antonio Gades ile çalışması sonucu ortaya çıkan çalışma 90'ların başında büyük bir dünya turnesi yaptı. 

8 bölümlük "Fuego", flamenkoda bir klasik olarak nitelendirilebilecek öncü bir eser...

- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Sınırlı sayıda öğrenci biletleri CRR gişesinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT