AtölyeDans’ın Flamenko Sanatçıları, Darüşşafakalı Öğrencilerin Eğitimine Destek İçin Sahne Alıyor

Tarihler: 12 Temmuz 2009 Pazar ~ 12 Temmuz 2009 Pazar 12 Temmuz 2009 Saat: 19:00

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü – BS2 Tiyatro Salonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2009 ~ Tem 12, 2009
AtölyeDans’ın Flamenko Sanatçıları, Darüşşafakalı Öğrencilerin Eğitimine Destek İçin Sahne Alıyor
İş dünyasında farklı sektörlerde çalışan 25 kişi dansa gönül verip, iş dışındaki zamanlarını flamenkoya ayırdılar. 2007 yılından beri birlikte dans eden grup, “Colores” adını verdikleri dans gösterisini Darüşşafaka Cemiyeti yararına sergileyecekler.

AtölyeFlamenko, 2007 Aralık ayında Suna Akar ve Defne Akyay tarafından hayata geçirilmiş bir flamenko projesi. Flamenko sevgisini paylaşma amacıyla yola çıkan proje, çalışmalarını Fındıklı AtölyeDans’a bağlı olarak sürdürüyor. Flamenko ile ilgilenen herkese açık olan bu proje, yıl sonunda yaptığı gösterilerin gelirlerini sivil toplum örgütlerine bağışlıyor.

Bu yıl "COLORES" yani "RENKLER"` adını verdikleri gösteriyi Darüşşafakalı öğrenciler yararına gerçekleştirecek olan AtölyeFlamenko’nun, 25 kişilik dansçı kadrosunun yanı sıra gitarda İlker Arslan, cajon ve neyde Tolga Ünaldı sahne alacak. Gösterinin tüm geliri Darüşşafaka Cemiyetine bağışlanacak. Darüşşafaka, 1863 yılından bu yana babası hayatta olmayan ve maddi olanakları yetersiz öğrencilerin ilköğretim dördüncü sınıftan liseyi bitirinceye kadar tam burslu yatılı eğitimini sağlıyor.

Colores: Tek Perdelik Flamenko Dans Gösterisi Programı
Gitar Dinletisi: Solea
Farruca
Sevillanas
Tientos
Tangos De Granada
Gitar Dinletisi: Fandangos
Tangos
Jaleo
Solea Por Bulerias
Guajiras
Fiesta Por Tangos


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT