Buenos Aires Ruhu

Tarihler: 06 Ekim 2012 Cumartesi ~ 06 Ekim 2012 Cumartesi

Yer: Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel

Adres: Barbaros Bulvarı No:145 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 340 70 00

Web: http://www.renaissanceistanbulbosphorus.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eki 6, 2012 ~ Eki 6, 2012

Sonsuz tutkunun dansı Arjantin Tangosu’nun asi, davetkar ve kışkırtıcı ruhunun tango tutkunları ile buluşacağı İstanbul Clasico Dans Gösterisi, 6 Ekim Cumartesi Günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de sizi bekliyor...

Hayatın yansıması, kendini tanımanın ve ifade etmenin en güzel yolu, kelimelerin bittiği yerde tutkunun, aşkın, isyanın, hüznün, neşenin ve tutkunun hayal alemine sürüklediği büyülü bir dans…

Arjantin Tangosu’nun tutkulu, kışkırtıcı, cezp edici ve asi ruhunu İstanbul’da tango tutkunları ile buluşturmaya hazırlanan İstanbul Clasico dans günlerinin üçüncüsü, 6 Ekim Cumartesi Günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Arjantin Tango'sunun geleneksel stillerinin dünyaca ünlü temsilcileri Fabian Peralta - Josephina Bermudez ve Sebastian Jimenez - Maria Ines Bogado'nun sahne şovları ile tutkunun dansa dönüşeceği bu özel gecede sergilenecek performansların yanı sıra, özel dersler ile katılımcılar Buenos Aires ruhunu yaşayacaklar. Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in Balo Salonu’nda gerçekleşecek olan İstanbul Clasico Dans Gösterisi ile tangonun karşı konulamaz cazibesi dans tutkunları ile buluşacak.

Buneos Aires'in farklı yıllarda Tango Salon Dünya Şampiyonu olmuş isimlerin de konuk olacağı ve Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in ev sahipliği yapacağı İstanbul Clasico Dans Gösterisi’ne katılmaya ve tangonun kışkırtıcı dünyasına girmeye hazır olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

kaçta başlıyor acaba?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT