Color Tango de Roberto Alvarez

Tarihler: 07 Mart 2014 Cuma ~ 07 Mart 2014 Cuma 21:00

Yer: Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 135.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 90.00 TL 5. Kategori - 90.00 TL 4. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Halaskargazi Cad. No: 286 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2014 ~ Mar 7, 2014

Orquesta Color Tango de Roberto Alvarez Konseri ve dünyaca ünlü çiftlerden tango gösterileri 7 Mart'ta Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi'nde sizlerle buluşuyor.

Müzik otoriteleri tarafından dünyanın yaşayan "En İyi Tango Orkestrası" kabul edilen efsanevi "Color Tango de Roberto Alvarez", tanGO TOİstanbul Festivali'nin 6.'si kapsamında Türkiye'ye geliyor. 7 Mart Cuma günü gerçekleşecek konserde orkestraya festival kapsamında İstanbul'da olan dünyaca ünlü Arjantinli ve yerli çiftler eşlik edecek.

Arjantin tango müziğinin en büyük efsanelerinden ve tango müziğinin altın çağına altın bir damga vurmuş olan Osvaldo Pugliese'nin baş yardımcısı ve baş bandoneon sanatçısı Maestro Roberto Alvarez tarafından kurulan ve yönetilen Color Tango Orkestrası, Pugliese gibi güçlü, dramatik vedinlerken tüyleriniz diken diken edecek bir sese sahip.

Color Tango Orkestrası, 1920'lerin ortalarında ortaya çıkan, daha sonralarında ise Alfedo Gobbi ve özellikle Osvaldo Pugliese gibi büyük ustalarında katkılarıyla gelişimini sağlayan Decareana isimli ekolün en katıksız ustalarından oluşmakta. Romantik ve kuvvetli etkileyiciliğiyle tango, düzenlemelerine yapılan atik ve yenilikçi müdaheleler ile altın çağı olan 40'lı yıllar boyunca evrimini sürdürdü. Aynı bakış açısıyla orkestranın repertuvarına katılan yeni eserler beraberlerinde her daim seçkin ve etkileyici materyalleri üretmek için yardımcı olacak yeni ilgi odaklarını da beraberlerinde getirmektedirler.

Bu eşsiz müzik ziyafetinin yanında gözleriniz için muhteşem bir şov sizleri bekliyor. tanGO TO İstanbul festivali dolayısıyla ülkemizde olan dünyanın en iyi dansçıları orkestra ile birlikte sahnede olacaklar. Bu muhteşem orkestraya danslarıyla eşlik ederek görsel bir şölen sunacak dünyaca ünlü çiftler:

Javier Rodriguez - Noelia Barsi (Arjantin)
Dana Frigoli  - Adrian Ferreyra (Arjantin)
Sebastian Achaval - Roxana Suarez (Arjantin)
Sebastian Jimenez  - Maria Ines Bogado (Arjantin)
Federico Naveira  - Sabrina Masso (Arjantin)
Esref Tekinalp - Vanessa Gauch Arabacıoglu (Türkiye)
Dimitry Vasin - Esmer Omerova (Rusya)
Giampiero Cantone - Francesca Del Buono (İtalya) 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT