Dünya Dans Günü Gösterisi

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 28 Nisan 2011 Perşembe 28 Nisan 2011 Saat: 20:00

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 23,00 TL, 2. Kategori: 17,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Kadıköy Halk Eğitim Merkezi gişesi.

Adres: Haldun Taner Sok. No:11 Caddebostan Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 386 29 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ Nis 28, 2011

28 Nisan Dünya Dans Günü Çoşkusunu Peralılarla Yaşayın!

Pera Güzel Sanatlar, 28 Nisan Dünya Dans Günü’nü bu yıl da farklı dansları bir araya getirdiği muhteşem bir gösteriyle kutluyor.

Geleneksel hale gelen gösteride bu yıl, Flamenco’dan Tango’ya Break Dans’tan Bale’ye kadar çeşitli danslar dünyaca ünlü ustalar ve öğrencilerin ortaklığıyla sunulacak.

Gösteri, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek.

Dans eğitiminde yurt dışından getirdiği dünyaca ünlü hocaları ile önderliğini sürdüren Pera Güzel Sanatlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da 28 Nisan Dünya Dans Günü’nü çok özel bir aktiviteyle kutlayacak. Çeşitli dansların ustalar ve öğrencilerin ortak sunumuyla gerçekleşecek olan gösteri, dans severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Gösteri, 28 Nisan 2011 tarihinde Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde saat 20.00’de yapılacak.

Gösterinin birinci bölümünde Barış Atmaca’nın koreografisinde Tango, İlker Şahinbaş yönetiminde Break Dans, Daniela Hristova koreografisinde Bale ve Modern Dans ile Kübalı ünlü sanatçı Juri Diaz’ın sunumuyla Latin Dans gösterileri yer alacak.

İkinci bölümde ise büyük istek üzerine tekrar İspanya’dan Türkiye’ye gelen ünlü dansçı ve koreograf Jossette Reilly, Pera Flamenco Topluluğu ile birlikte sahne alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT