Dünya Dans Günü Gösterisi

Tarihler: 29 Nisan 2006 Cumartesi ~ 29 Nisan 2006 Cumartesi 29 Nisan Cumartesi Saat 20:00

Yer: İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi

Ücret: 17 YTL

Nereden Alınır: www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi 0212 478 06 00, Tickettruk satış noktaları

Adres: İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi, Maçka Maçka İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2006 ~ Nis 29, 2006

Tango: Julio & Veronique
Flamenco: Pamela Cervantes & Ilgaz Benekay
Modern Dans: Pera Güzel Sanatlar Modern Dans Grubu

29 Nisan Dünya Dans Günü’nde dünyanın en önemli sanatçıları, Pera Güzel Sanatlar organizasyonunda İTÜ Maçka Kampüsü’nde dans severlerle buluşuyor. Dans severler gecede Tango’nun aşk dolu adımlarıyla tutuşup, Flamenco’nun ateşinde yanacak!..

Gösteri, dünyaca ünlü sanatçı eğitmenler Julio ve Veronique çiftinin muhteşem tango performansıyla başlayacak. Türkiye’ye ilk kez gelen çift, bugüne kadar Fransa, Brüksel, İspanya, Hollanda, İsveç’te çeşitli gösteriler gerçekleştirdi.

Mi Tango Loco, Nova Art Tango ve Estacion Tango eserlerde de sahne alan Julio & Veronoque çifti, Madrid’de bir tango okuluna sahip. Ayrıca Gomina Tango Club ile El Apache Argentino’da Milango düzenleyen çift, gösteriyi takip eden 3 gün süresince de Pera Güzel Sanatlar’da tango workshop düzenleyecek.

Tango gösterisinin ardınran Pera Modern Dans Topluluğu sahne alarak performanslarını sergileyecek. Son olarak flamenconun iki devi sahnedeki yerlerini alacak. Türkiye’nin önde gelen flamenco gitar sanatçısı-eğitmeni Ilgaz Benekay ve grubunun eşliğinde ünlü İspanyol dansçı Pamela Cervantes dans edecek. Daha önce Costa Rica, İtalya, Latin Amerika, Madrid ve Bolivia’da sahne alan sanatçı, bu kez Türk seyircilerin önünde şalını ve kastanyetlerini konuşturarak. Cervantes, Flamenco ve Classico İspanyol performanslarını sergileyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT