Durmadan Dans Eden Çocuklara, Mundo Latino Kids Takım Seçmeleri Var!

Tarihler: 01 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 09 Temmuz 2009 Perşembe

Yer: Mundo Latino Kids

Nereden Alınır: www.mundolatinodance.com

Telefon: 0212 244 63 59-60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2009 ~ Tem 9, 2009
Durmadan dans eden çocuklara, Mundo Latino Kids Takım Seçmeleri var!
Mundo Latino Kuracağı Mundo Latino Kids İçin Çocuk Seçmeleri Yapıyor

Hareket, kabiliyet, müzik ve yaratıcılık birleşince yerinde duramayan, durduğu yerde hoplayıp, zıplayan, fıkır fıkır çocuklar ne yapar diye sorarsanız, işte onlar için heyecanlandırıcı bir haber var. Mundo Latino 1999 yılında kurulan, Latin dansları alanında başarısı tescillenmiş, girişimciliği ve uluslararası organizasyonları ödüllendirilmiş, Türkiye’de konusunda pek çok ilklere imza atmış bir kurum. Dünyadaki güncel gelişmeleri sıkı sıkıya takip eden Mundo Latino şimdi tecrübesini çocuklara da paylaşmak üzere Mundo Latino Kids için çocuk seçmeleri yapıyor.

Seçmeler sonucu oluşturulacak ekip için çalışmalar Latin dansları ve street jazz türlerinden oluşuyor. 8-13 yaş grubu erkek ve kız çocuklarına yönelik çalışmalar, haftada 2 gün, bir buçuk saat olarak yapılacak.
Latin dansları bir sanat olduğu kadar spor da. Çocukların vücut farkındalıklarını, vücut duruşunu, denge ve koordinasyon becerilerini iyileştirmek; sürat, çeviklik ve esnekliği geliştirmek ve aynı zamanda tüm bunları müzik, ritim ve hareket duygusuyla birleştirmeyi amaçlayan Mundo Latino Kids dans atölyesi, uzun vadede de miniklerin ulusal ve uluslararası arenada boy göstermelerini sağlamak amacıyla bir kapı aralıyor. Seçmelerin ardından kurulacak olan Mundo Latino Kids takımı bir çok başarı ve yeniliğe imza atmak için start alacak.
8-9 Temmuz günlerinde yapılacak seçmeler için detaylı bilgi almak için 0212 244 63 59-60 no’lu telefonlardan Mundo Latino ‘ya ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT