Eva Yerbabuena Flamenko Topluluğu

Tarihler: 22 Mayıs 2015 Cuma ~ 22 Mayıs 2015 Cuma 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 93.00 TL 2. Kategori - 83.00 TL 3. Kategori - Tam 67.00 TL İndirimli 57.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2015 ~ May 22, 2015

Eva Yerbabuena Flamenko Topluluğu, 22 Mayıs'ta İş Sanat'ta unutamayacağınız bir kapanış gösterisi ile sahnede olacak.

İş Sanat 15. sezonunu flamenkonun süper starı Eva Yerbabuena ile noktalıyor. Kurulduğu 1998 yılından beri en yüksek kalitedeki flamenko dansını müzik ve şarkı ile sunmayı felsefe edinen Eva Yerbabuena Flamenko Topluluğu, bugüne kadar sahnelediği dokuz ödüllü gösterisi ile dünya çapında seyircilere renkli ve özgün bir flamenko deneyimi yaşatıyor. The Guardian'ın "Etkileri tekniğin ötesine uzanan vizyoner, hakim bir dansçı" yorumunda bulunduğu Eva Yerbabuena, çok daha derin ve engin bir flamenko konseptiyle tüm dünyaya kaygılarını, arzularını, korkularını ve duygularını paylaştığı kendi dans dilini sunmayı amaçlıyor.

2001 yılında efsanevi koreograf Pina Bausch tarafından topluluğunun 25. yıl dönümü kutlamaları için Wuppertal, Almanya'ya davet edilen sanatçı, ayrıca Sidney Operası’na davet edilen ilk flamenko dansçısı olma ayrıcalığına da sahip... Koreografilerini Enrique El Canastero, Angustillas' La Mona, Mariquilla, Mario Maya ve Johannes García gibi flamenko ustalarından aldığı eğitimin üzerine inşa eden Yerbabuena, topluluğu ile bugüne kadar Paris’teki Theâtre de la Ville, Londra’daki Sadler’s Wells ve Barbican, New York City Center, Düsseldorf Operası, Sao Paolo’daki Teatro Municipal’in yanı sıra 17. Jerez Flamenko Festivali ve 10. Londra Flamenko Festivali gibi organizasyonlarda nefes kesen performanslar ortaya koydu. 1999, 2000 ve 2001 yıllarında İspanya’nın en seçkin dans ödüllerinden Premios Flamenco Hoy’da En İyi Dansçı seçilirken 2013’de de En iyi Kadın Dansçı kategorisinde Max Ödülü ve Ulusal Ödül Adaylığı’na layık görülen Eva Yerbabuena, flamenkonun en yetenekli genç sanatçılarından oluşan dinamik topluluğu ile 22 Mayıs gecesi İş Sanat’ta unutulmaz bir kapanış gösterisine imza atacak.

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyiciler kendi yerlerine geçme imkânları yoktur.) İlk alkışı kaçıran izleyiciler gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz.
- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.
- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.
- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur.
- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT