Flamenko Ateşi Gecesi

Tarihler: 17 Haziran 2005 Cuma ~ 17 Haziran 2005 Cuma 17 Haziran Saat 20:00-02:00

Yer: Barcelo Eresin Topkapı Hotel

Ücret: 20 YTL.

Nereden Alınır: Bilgi için: www.teye.com

Adres: Millet Cad. No:186 34104 Topkapı / İstanbul Topkapı İstanbul

Telefon: 216 474 00 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2005 ~ Haz 17, 2005
Flamenko Ateşi, Barceló Eresin Topkapı Otel’de Tutkunlarıyla Buluşuyor!...

Tüm dünyada başta ABD ve Latin Amerika olmak üzere 16 ülkede yaklaşık 140 işletmesiyle dünyanın en büyük İspanyol otel zincirlerinden biri olan Barceló Hotels & Resorts bünyesinde yer alan Barceló Eresin Topkapı Otel, 17 Haziran 2005 Cuma günü Flamenko Dans Gösterisi düzenliyor. Bu özel gecede muhteşem şovlarıyla "Teye&Viva el Flamenco" hayranlarıyla buluşacak.

Barceló Eresin Topkapı Otel yaz boyu sürecek olan etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. 17 Haziran 2005, Cuma gecesi Cricket Pub’da Flamenko Gecesi düzenliyor. 20:00-02:00 saatleri arasında gerçekleşecek gecede, saat 21:00’de Flamenko dansının gözde topluluğu "Teye&Viva el Flamenco" sahne alacak.

Zengin Latin kültürüyle Türk konukseverliği ile buluşturan Barceló Eresin Topkapı Otel, Flamenko tutkunlarına eşsiz bir gece yaşatacak.

Dünya’da San Antonio, Laredo ve Addison, Dallas duraklarında özel gösterileriyle izleyenleri büyüleyen "Teye&Viva el Flamenco", Türkiye’de İstanbul’da gerçekleşecek gösterilerinin yanı sıra İzmir, Kuşadası ve Fethiye’de sevenleriyle buluşuyor. Grupla ilgili ayrıntılı bilgi için www.teye.com adresinden ulaşmak mümkün.

Bu keyifli gösteriyi katılmak için 20 YTL vermek yeterli. Bir yerli içki ve lezzetli tapasın ücrete dahil olduğu gecede, arabasıyla etkinliğe katılan konuklar için otopark ücretsiz.

17 Haziran Cuma günü dünyaca ünlü Teye&Viva el Flamenco Grubu’nun gerçekleştireceği gösteri hakkında detaylı bilgi için; Effect Halkla İlişkiler 216 474 00 04
Pınar Demirbaş Değerli – Özgür Kalyoncu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT