Flamenko Partisi

Tarihler: 03 Ekim 2004 Pazar ~ 03 Ekim 2004 Pazar 3 Ekim Pazar 2004

Yer: Sevilla Dans Atölyesi

Nereden Alınır: Bilgi için: E-mail: dedalo_es@yahoo.com

Adres: İstiklal Caddesi Rumeli İş Hanı C Blok Kat:3 Daire:36-37 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 2510957

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2004 ~ Eki 3, 2004

‘Reina Flamenko Topluluğu’ Dansları, Şarkıları ve Müzikleriyle İstiklal Caddesinde Yeni Bir Nefes Olacak!
Flamenko Dansçısı Manuel Reina ve Işıl Reina’nın Danslarıyla Eşlik Ettikleri ‘Reina Flamenko Topluluğu’ Seyredenleri Büyülüyor!

Manuel ve Işıl Reina çifti bir yıldır birlikte çalıştıkları müzisyen arkadaşlarını ‘Reina Flamenko Topluluğu’ adı altında birleştirdi. Flamenko dansçısı ve eğitmeni Manuel Reina’nın da zaman zaman gitarıyla eşlik ettiği müzisyenler arasında parküsyonda Kerem Kırca, gitarda Alper Kargın, vokalde Özgür Çiftçi ve Ata Erdoğrul yer alıyor. Manuel Reina ve eşi Işıl Reina ise Flamenko danslarıyla grubu tamamlıyor.

Çeşitli organizasyonlara katılan, birçok tiyatro ve gösteri merkezinde sahneye çıkan ‘Reina Flamenko Topluluğu’ Manuel Reina’nın Flamenko dansı eğitmenliği yaptığı yeni mekanı ‘Sevilla Dans Atölyesinde’ de gösterilerine devam ediyor.

Manuel Reina, 2004 kış sezonunu 3 Ekim Pazar günü, yeni dekore ettirdiği Sevilla Dans Atölyesi’nde büyük bir Flamenko Partisi ile açıyor. Partiye ‘Reina Dans Topluluğu’ müzik ve danslarıyla renk katacak. Tüm Flamenko dansçılarına ve dans severlere açık olan parti Manuel Reina ile tanışmak ve ya dans etmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

6 Ekim Çarşamba günü eğitim yılının ilk günü olarak belirlenirken Manuel Reina’nın yeni dansçılara bir de sürprizi var. Manuel Reina bu sezon eğitimini üstlendiği dansçılardan yetenekli olanları, kendisinin de dans ettiği müzik grubu Reina Flamenko Topluluğu ile sahneye çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT