Hiroyo Kitao

Tarihler: 21 Mart 2005 Pazartesi ~ 21 Mart 2005 Pazartesi 21 Mart Pazartesi Saat 20:30

Yer: Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: Tam: 34 YTL - Öğrenci: 24 YTL - Tam: 24 YTL - Öğrenci: 13 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 ve Atatürk Kültür Merkezi

Adres: Atatürk Kültür Merkezi, Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 56 00 (AKM)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2005 ~ Mar 21, 2005
Ünlü Dansçı HİROYO KİTAO, TEV Yararına Sahnede!
Dansın büyüsüne kapılın, katkı yapmanın mutluluğunu yaşayın!

Japonya’nın dünyaca ünlü dansçısı Hiroyo Kitao, TEVİTÖL (Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi) yararına muhteşem bir gösteri sunmak üzere ülkemize geliyor. Hem nefes kesen bir gösteriyle büyülenmek, hem de başarılı öğrencilere destek olmak için, 21 Mart Pazartesi akşamı, 20.30’da AKM (Atatürk Kültür Merkezi)’de buluşalım. gösterinin biletleri Biletix ve AKM gişelerinden alınabilir.

Modern dans tiyatrosunun taçsız kraliçesi Pina Bausch’un fizyoterapisti olan Japon sanatçı Doç. Dr. Hiroyo Kitao, 21 Mart akşamı, üstün yetenekli Türk çocukları için iki ayrı performans sunmanın yanı sıra on gün boyunca, TEV’in Gebze’de bulunan, üstün yetenekli çocukların eğitim aldığı TEVİTÖL’de “Feel the Body & Sense the Movement” başlıklı seminerini gerçekleştirecek.

Modern çağdaş solo dans performansı alanında ün yapan Hiroyo Kitao performanslarında fiziksel ve mekansal ifadeleri konu alıyor. Fiziksel algının altında yatan gerçeklerle yüzleşen Kitao fiziksel ifadeleri ve mekansal sunumlarıyla, performanslarını “bedensel düşünce” ile doldurma yolları arıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT