İspanyol Çingene Gecesi

Tarihler: 09 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 09 Mayıs 2009 Cumartesi

Yer: Legend Hotel İstanbul

Adres: Reşadiye N:18 Cumhuriyet Köyü Polonezköy Beykoz Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 4345757

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2009 ~ May 9, 2009
İSPANYOL ÇİNGENE GECESİ
Baharın soluğunda, ateşin sıcağında, doğanın kucağında İspanyol Çingene Gecesi…

Kırmızı, dans ve ateşle raks eden adımlar… Bu kez İspanyol Çingenelerinin dansı doğada ateşleniyor. Beykoz Cumhuriyet Köyü’ndeki Legend Hotel İstanbul’da kostümlü İspanyol Çingene Gecesi düzenleniyor. 9 Mayıs cumartesi saat 22.00’de dj müzik eşliğinde havuz başındaki kokteyl ile başlayacak etkinlik gece 02.00’ye kadar devam edecek. Canlı müziğin gece boyu süreceği gece, dans performansı ve birbirinden özel sürprizlerle daha da eğlenceli bir hal alacak. Eğlencede sunulacak sucuk ekmek ve sıcak şarap ise gecenin ateşini daha da körükleyecek. Havuz başında yapılacak etkinliğin katılım ücreti ise 45 TL.

Kendilerine unutmayacakları bir eğlenceyi hediye etmek isteyenler, dans ve müzikle dolu bir gece sizleri bekliyor. Rezervasyon için 0216 434 57 57…

Legend Hotel İstanbul Hakkında
Haziran ayında iki yaşında bir otel olacak doğanın kucağındaki Legend Hotel, Polonezköy Cumhuriyet Köyü mevkiinde 250 dönüm bir arazi üzerinde kurulu. Doğal park yapısıyla özellikle çocuklu ailelerin rağbet ettiği otelde, en çok dikkat çeken özellik, belki de hayvanat bahçelerinde yalnızca parmaklıklar ardında görülebilecek sevimli hayvanların Legend Hotel’de yalnızca bir dokunuş uzakta olması. Öyle ki, lamalar, geyikler, rengarek kuşlar ve daha birçoğu Legend Hotel’in bahçesinde misafirlerin arasında dolaşıyor, ellerinden yemek yiyor, dahası misafirlerini sıcacık bir doğa ortamıyla kucaklıyor.

Legend Hotel İstanbul’un konuklarına sunduğu hizmetler saymakla bitmiyor. Çoğu İstanbullunun varlığından haberdar olmadığı Cumhuriyet Göleti çevresinde yapılacak yürüyüşler, ATV turları, otel bahçesindeki serada yetiştirilen doğal sebze, meyvelerle hazırlanan yemekler ve daha niceleri… Misafirlerin daha huzurlu bir tatil geçirebilmeleri için her türlü detayın düşünüldüğü Legend Hotel’de, profesyonellerin yaptığı özel masajlar doğanın kattığı huzuru, rahatlığı ikiye katlıyor… Kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness salonu sporu hayatından uzaklaştırmak istemeyenler için ayrı bir seçenek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT