İstanbul & Varna Dans Buluşması: Salsa Jam Party

Tarihler: 14 Ağustos 2010 Cumartesi ~ 14 Ağustos 2010 Cumartesi

Yer: Romeo & Juliet

Adres: Refik Saydam Cad. No:15/A Beyoğlu ( Eski Revan) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2010 ~ Ağu 14, 2010

Latin dans dünyasının en büyük buluşmalarından biri daha İstanbul` da gerçekleşiyor. Bulgaristan`ın önde gelen Dans Stüdyolarından Alma Latina Dance Academy dansçıları 14 Ağustos Cumartesi gecesi SALSA JAM PARTY 3 için Türkiye`ye geliyor!

Bulgaristan ve Türkiye, birbirini sosyal Latin dansları alanında uzun yıllardır büyük bir coşku ile destelemeye devam ediyor. 2003 yılından beri devam edilen paylaşımlara, işte bir yenisi daha ekleniyor. Mundo Latino, Bulgaristan`dan gelen dans topluluğu Alma Latina`ya ev sahipliği yapıyor!

14 Ağustos Cumartesi, Salsa Jam 3!
Mundo Latino (TR) ve Alma Latina Dans Akademisi (BG), Bulgaristan-Türkiye 3.özel Salsa buluşmasına imza atacaklar. Festivalin onur konuğu olarak Latin dünyasının yakından tanıdığı Hollandalı kareograf Eric Lalta İstanbul`a geliyor. İstanbul`un yeni mekanlarından biri olan Romeo&Juliet`te düzenlenen etkinlik her iki dans topluluğu tarafından düzenlenecek workshoplar ile başlayacak, ardından her iki grubun göz dolduran şovlarıyla devam edecek. Saat 22.00`den sonra Dj. Mehmet Ceyhan, Dj. Volkan, Dj.Hiko ile gecenin enerji dolu müzikleri, dansçıların muhteşem şovlarıyla bu parti kaçmaz diyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT