İstanbulDanse / Çokişlevli Yapı

Tarihler: 01 Temmuz 2004 Perşembe ~ 08 Temmuz 2004 Perşembe 1 ve 8 Temmuz Saat 18:00, 2 Temmuz Saat 22:00

Yer: Fransız Kültür Merkezi Galerisi

Ücret: Giriş serbest ancek rezervasyon mecburidir

Nereden Alınır: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:8, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 87 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2004 ~ Tem 8, 2004
İSTANBULDANSE
Türk-Fransız Çağdaş Dans Festivali (1-10 Temmuz 2004)

İSTANBULDANSE FESTİVALİ boyunca izleyiciler farklı yerlerde ve evrenlerde (tiyatrolar, galeriler, dış mekanlar) dolaşmaya yöneltilecek. Bu on gün, aynı zamanda bir eğitim dönemi de olacak: Fransız koreograflar, dansçılar ve müzisyenler tarafından bu amaçla üç workshop düzenlenecek. Ayrıca, İSTANBULDANSE FESTİVALİ Türk ve Fransız sanatçılar ve kültürel organizatörler arasında bir tanışma ve tartışma platformu olacak.

“STRUCTURE MULTIFONCTIONS” (ÇOKİŞLEVLİ YAPI)
Tasarım: Rachid Ouramdane, Nicolas Floc’h, Christian Rizzo

Nicolas Floc’h’un heykel/yapısı, yapıta çeşitli işlevler yüklenmesine olanak veren modüllerden, ağırlıklı olarak da küplerden ve platolardan oluşuyor. Bunu teslim alan kişi, nasıl etkinleştireceğini de tanımlıyor. Rachid Ouramdane, Christian Rizzo ve Nicolas Floc’h’u, üç yorumcu arasındaki tek temas öğesi olarak kabul edilen yapının olanaklarını, kendisiyle birlikte keşfetmeye davet ediyor. Yapının işlevleri, yorumcuların ona ilettikleri gereksinimlerin sonucu. Üçü birlikte, bedenlerinin yapının önerdiği hareketli ve kararsız ortama uyum potansiyelini sınıyor. Bir karşılaşma başlıyor. Bir diyalog doğuyor.

Üç fransız sanatçı, 1 ve 2 Temmuz tarihlerinde bir gösteri sunacaklar. Türk sanarçılar tarafından ise 8 Temmuz’da yeni bir gösteri gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT