İstanbulDanse / Home Sweet Home

Tarihler: 06 Temmuz 2004 Salı ~ 06 Temmuz 2004 Salı 6 Temmuz Salı Saat 23:00

Yer: Narmanlı Han

Ücret: Giriş serbest ancak rezervasyon mecburidir

Nereden Alınır: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal cad. Narmanlı Han, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 87 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2004 ~ Tem 6, 2004
İSTANBULDANSE
Türk-Fransız Çağdaş Dans Festivali (1-10 Temmuz 2004)

İSTANBULDANSE FESTİVALİ boyunca izleyiciler farklı yerlerde ve evrenlerde (tiyatrolar, galeriler, dış mekanlar) dolaşmaya yöneltilecek. Bu on gün, aynı zamanda bir eğitim dönemi de olacak: Fransız koreograflar, dansçılar ve müzisyenler tarafından bu amaçla üç workshop düzenlenecek. Ayrıca, İSTANBULDANSE FESTİVALİ Türk ve Fransız sanatçılar ve kültürel organizatörler arasında bir tanışma ve tartışma platformu olacak.

“HOME SWEET HOME”
Koreografi: Emre Koyuncuoğlu
Oyuncular: Esra Bezen Bilgi, Hilda Wils, Su Güneş Mihlandız, İstemihan Tuna, Hasan Elhakan, Suna Selen, Deniz Olgay, Aslı Erdoğan, Bahar Kerimoğlu, İrem Erkaya, Özlem Alkış, Arif Aydınlı, Mustafa Tutuş, Ali Kemal Aydın, Yoseb Kim ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi

Proje kişiler arasındaki ilişkileri ve kültürel ve sosyal farklılıkların insanlar üzerine yansıma biçimlerini,her bireyin, yaşanılan zaman ve mekanla olan bağlarını sorguluyor.Bu amacına ulaşmak için, Emre Koyuncuoğlu çeşitli kültür alanlarından ve farklı ülkelerde yaşayan, profesyonel ve amatör insanları bir araya getiriyor (Türkiye ve Avrupa). Yaşları, kültürleri, dilleri, sosyal çevreleri farklı olan kişilerin deneyimlerinden yola çıkarak çağdaş sanat yapımının olanaklarını gözler önüne seriyor. Projenin aslı bir çok insanın kişisel tarih anlatılarından, öznel hatıralardan oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT