Koç’ta DansLarın Buluşması

Tarihler: 03 Mayıs 2011 Salı ~ 05 Mayıs 2011 Perşembe

Yer: Koç Üniversitesi

Adres: Rumelifeneri Yolu 34450 Sarıyer İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 338 10 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2011 ~ May 5, 2011

03-05 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Geleneksel Koç Üniversitesi Dans Festivali yine dunya danslarını ve üniversiteleri bir araya getiriyor. Bu sene 11’incisi düzenlenecek olan “Masal” temalı Dans Festivali’ne yurt çapında 16 üniversite katılıyor.

Üç gün sürecek festivalde Koç Üniversitesi Dans Kulübü öğrencilerinin yanı sıra ülkenin önde gelen üniversitelerinin dans toplulukları, profesyonel dans hocaları ve yabancı dansçıların da yer alacağı dans gösterileriler yapılacaktır. Her sene artış gözlenen Festival Proflinde geçmiş yıllarda konuk olan: Tan Sağtürk, Asena, Ziynet Sali, Tuğba Özay, Nilay Dorsa, Aytunç Bentürk, Erkan Gündüz ve Orçun Sakarya gibi alanlarında profesyonel sanatcıların dışında bu sene de festivalde yine ünlü konuklar sahne alacaktır.

Festivali’e Katılacak Olan Üniversiteler:

Türkiye’nin pek çok önde gelen üniversitelerinden: Sabancı Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (Maslak), Bahçeşehir Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Işık Üniversitesi’nin gösterileri 4 ve 5 Mayıs tarihlerinde yapılacaktır.

Festival süresince gündüz aktiviteleri, workshoplar ve akşam gösterileri bütün Koç Üniversitesi Sarıyer Kampusu içerisinde gerçekleşecektir.

Festival Gündüz Workshopları:

Yapılacak workshoplar arasında: The Caribbean Band Canli muzik esliginde Yonca Gülgeç & Mehmet Ceyhan tarafindan gerceklestirilicek Sosyal Latin, Sinan Dönmez eşliğinde ise R&B, Oryantal ve Berivan Ece Usta ile Cha Cha workshopları gün boyu sürecektir.

Festivalin akşam programı 19.00’da Sevgi Gönül Kültür Merkezi fuayesinde gerçekleşecek olan kokteylle başlayacaktır. Her üç gün için de ayrı ayrı hazırlanmıs birbirinden farklı dans gösterileri saat 20.00 itibariyle Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde gercekleşecektir.

Festival’in ilk gunu olan 3 Mayıs sadece protokole, öğretim görevlilerine ve velilere ayrılmıştır. Üniversitelerin yerine Profesyonel hocaların showları ve Koç Üniversitesi öğrencilerinin sahne performansları gercekleşecektir. Festivalin diğer günleri olan 4 ve 5 Mayıs’ta ise konuk Üniversiteler gösterileri ile festivalde yer alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT