La Ribot

Tarihler: 29 Ekim 2009 Perşembe ~ 29 Ekim 2009 Perşembe 29/10/2009 16:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 15,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), Biletix satış noktaları ile Garajistanbul

Adres: Tomtom Mahallesi Yeni Çarşı Caddesi Kaymakam Reşat Bey Sokak No: 11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2009 ~ Eki 29, 2009
iDANS Uluslararası Çağdaş Dans ve Performans Festivali 03: Gülmek- Ağlamak, 10-31 Ekim 2009

Her ikisi de bizi gözyaşlarına boğabilen gülmek ve ağlamak aklın/ruhun ve bedenin birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini hatırlatan sınır deneyimlerdir. Her sezon Bimeras Kültür Vakfı tarafından farklı bir tema etrafında düzenlenen iDANS, bu sefer bu konu üzerinde odaklanarak, hala birçok alanda karanlık varlığını hissettiren zihin-beden arasında güdülen ikiliği sorgulamayı hedefliyor. iDANS programında yer alan tüm yapıtlar, duyguların hem biyolojik hem de sosyal ontolojisini onaylayan, bunların düşünce ve inançtan ayrılmazlığını belli eden birer müdahaledir. Müjdemiz ise, iDANS 03’ün Ekim ayındaki yoğun programdan sonra ayrıca sezon boyunca da ek gösterimlerle, sempozyum ve yeni kitap yayınlarıyla sürecek olması.

iDANS İndirim Programı :
iDANS İndirim Programı’na katılanlar iDANS 03 boyunca izledikleri gösteri sayısı oranında indirim kazanacaklardır. Programa katılmak isteyenler, önce kendi tarifelerinde biletlerini satın alacaklar, daha sonra izledikleri her gösteri girişinde yoklama masasına gelerek kayıt olacaklardır. Katılımcılar, kayıt oldukları gösteri sayısının toplam gösteri sayısı 14’e oranı kadar miktar geri-ödemeye hak kazanacaklardır. Örneğin, bütün gösterileri izleyenler, ödemiş oldukları bilet ücretinin tamamını festival sonunda geri alabileceklerdir.
Nele Suisalu, Florent Hamon, Nicolas Gastard/
Ball
Gösteriden sonra sanatçılarla soru-cevap bölümü olacaktır. Estonyalı koreograf Nele Suisalu ve Fransız “dans partneri” Florent Hamon, tiyatral mekânı bir balo ortamının metaforik merceğinden geçirerek sosyalleşmenin dinamiklerini ve yüz yüze etkileşimin dramaturjisini inceliyorlar. Bu doğaçlama performansla bir tiyatro buluşmasını sıcak ve samimi bir karşılaşmaya çeviren çift, iletişimin doğasındaki yalnızca sözsel olanı değil aynı zamanda bedensel olanın da farklı boyutlarını ortaya koyuyor ve bu tür bir durumda yaşanan arzu, beklenti ve dileklerin doğasına değiniyorlar.

Ayrıntılı bilgi: www.idans.info

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT